Reviews

Produse cu ingrediente naturale Nala

Despre produsele Nala stiam cateva lucruri din online, asa ca am primit cu bucurie vestea ca cei de la Nala vor sa imi trimita cateva produse pentru a le testa. M-am gandit sa imi impartasesc cu voi parerea despre produsele testate, iar mai jos gasiti cateva informatii despre fiecare produs in parte.

Nala are o gama variata de produse cu peste 90% ingrediente naturale, vegetariene, fara parabeni care nu sunt testate pe animale.

Am avut ocazia sa imi aleg cateva produse pentru testare iar eu am ales urmatoarele produse: un gel de dus cu tei, o spuma de baie cu trandafiri, un exfoliant de baie cu sare si cirese amare si o crema cu aloe vera si ulei de avocado cu SPF 30 pentru ten. Bineinteles ca am ales cateva produse si pentru voi, asa ca daca ma urmariti pe Instagram, cu siguranta ati vazut concursul organizat cu cei de la Nala si ati profitat sa va inscrieti,

Cateva informatii despre produsele testate Nala:

Gelul de dus cu tei Nala- produs cu 94,1% ingrediente naturale, este imbogatit cu extract de aloe vera bogat in nutrienti ce hidrateaza pielea, curata delicat si lasa un miros placut pielii. Il gasiti aici.

Spumant de baie cu trandafiri Nala– produs cu 92,8% ingrediente naturale, catifeleaza pielea oferindu-i un miros placut de trandafiri. Este potrivit pentru toate tipurile de piele. Il gasiti aici.

Exfoliant de corp cu sare si cirese amare Nala– produs cu 98,5% ingrediente naturale, nu contine parabeni, iar ca ingrediente cheie contine: sare, ulei de avocado, ulei de floarea soarelui. Exfoliaza delicat pielea de celulele moarte si o regenereaza. Ingredientele sale contribuie la hidratarea pielii si previne imbatranirea acesteia. E recomandat sa fie folosita de 2 ori pe saptamana. Il gasiti aici.

Crema cu protectie solara cu ulei de avocado si aloe vera Nala– are SPF30++ si este recomandata pentru toate tipurile de ten. Confera protectie UVA si UVB, nu contine parabeni si asigura o protectie ridicata asupra razeor ultraviolete si a radicalilor liberi. O gasiti aici.

Cum mi s-au parut produsele testate Nala:

Mi-au placut tare mult produsele Nala, in special pentru faptul ca sunt preparate din ingrediente naturale si nu sunt testate pe animale, dar si pentru efectul si aroma lor. Cu siguranta am sa imi achizitionez in continuare produse Nala si vi le recomand si voua cu mare drag.

Unde gasim produsele Nala:

Produsele Nala se gasesc atat online, cat si in magazinele fizice din incinta mall-urilor la preturi accesibile. In plus, Nala ofera diverse promotii si gasiti o multime de coduri de reducere oferite de acestia.

Sunt curioasa daca voi ati incercat produsele Nala, ce produse ati incercat si ce alte recomandari mai aveti pentru mine. Va astept sa imi spuneti in sectiune de comentarii.

Kisses

58 thoughts on “Produse cu ingrediente naturale Nala

  1. Nala este un brand cu produse de calitate și multă atenție pentru consumator.
    Ingredientele naturale folosite sunt apreciate și dau plus valoare.
    Folosesc produse Nala și îmi plac.

    Liked by 1 person

  2. Ma bucur ca am descoperit brandul Nala acum ceva timp (mai bine de 1 an cred) in mallul de langa mine. Au arome asa faine si ma bucur de ingredientele naturale!! Imi plac multe produse de la ei! Gelurile de dus sunt wow! La fel si scrubul pentru corp sau buze. 😍😍

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.