Reviews

Review: Produse Farmasi

Am primit acum cateva saptamani un coletel tare dragut cu cateva produse Farmasi, produse cu care am reusit sa imi fac un machiaj complet de zi si m-am gandit sa va povestesc si voua putin despre produsele incercate.

Despre brandul Farmasi:

Brandul Farmasi nu e tocmai nou pe piata, eu stiam produsele lor de cativa ani, dar s-au relansat anul acesta, iar acum gasiti o multime de produse noi, atat produse de makeup, cat si produse de ingrijire.

Pe site-ul lor puteti completa un formular sa deveniti reprezentanti. Exista deja cataloage cu produse pe care le puteti rasfoi online, iar daca sunteti tentati, eu zic sa completati si formularul pentru a deveni reprezentanti.

Dupa cum am mentionat, eu cunosc acest brand de cativa ani, chiar am cateva produse dintr-o colectie veche, un ruj cremos care inca e unul din rujurile mele preferate si un gel de dus cu trandafiri care a mirosit genial. Cu toate astea, am fost mai mult decat fericita cand m-au contactat cei de la Farmasi pentru o colaborare, iar cand am vazut coletelul cu toate produsele am fost tare incantata.

Ce produse am primit + cateva informatii despre ele:

Coletelul a venit intr-o cutie simpatica foc pe care am pastrat-o pentru depozitare, iar in coletel am gasit 6 produse pe care am reusit sa le folosesc pentru a crea un machiaj simplu, perfect pentru o zi torida de vara.

Am reusit sa filmez si un clip, un first impressions, in care am incercat pentru prima data produsele pe camera si v-am spus o parere la rece. M-am gandit sa vin si aici cu o scurta recenzie a lor, asa ca mai jos o sa gasiti toate informatiile de care aveti nevoie.

Primerul Farmasi Camera Ready– este un primer cu textura de crema, blureaza porii si lasa pielii un aspect catifelat. M-a impresionat textura lui de crema, chiar e foarte lejer pe ten si face o treaba buna.

Fondul de ten Farmasi Camera Ready– este un fond de ten cu acoperire medie, e buildable, are textura semi-lichida cu un finish superb mat si e foarte lejer pe ten. M-a impresionat placut fondul de ten, nuanta e potrivita, iar finish-ul e ce trebuie dupa parerea mea. Am facut si un update pe parcursul zilei intr-un vlog (link aici), cum s-a comportat intreaga zi pe tenul meu.

Terracotta Blush Powder– este un iluminator extrem de pigmentat care arata tare bine aplicat pe ten. Pentru un machiaj glowy eu vi-l recomand cu mare drag.

Farmasi Long-last Creamy Eyeshadow– un fard de pleoape cremos, in nuanta Orange Pop, un caramiziu tare dragut pe care l-am aplicat cu degetul si l-am blenduit cu o pensula. Nuanta e pigmentata, se poate folosi atat intr-un machiaj simplu de zi, cat si intr-unul mai extravagant de seara.

Starlook Farmasi Mascara– o mascara neagra, cu o periuta neobisnuit de mare, alungeste si da volum genelor. Periuta e putin prea mare pentru genele mele, dar am reusit sa aplic cu succes mascara si sa observat ca arata foarte bine pe genele mele.

Ruj lichid Farmasi– un ruj lichid cu finish mat cu o pensula perfecta dupa parerea mea (am reusit sa imi aplic rujul pe buze dintr-o singura miscare), in nuanta 01, un roz perfect pentru zilele de vara. E lejer pe buze, nu e cel mai rezistent ruj, dar arata foarte bine aplicat.

Recomand produsele Farmasi?

Cu siguranta! Eu sunt incantata de noile produse, de noile texturi si mi se pare ca relansarea lor a fost de bun augur. Va mai las aici site-ul celor de la Farmasi unde puteti rasfoi brosura cu produse si sper sa luati in considerare si ideea de a va inscrie ca reprezentanti.

Sunt curioasa daca voi ati incercat noile produe Farmasi si ce parere aveti despre ele, asa ca va astept sa imi raspundeti in sectiune de comentarii.

Kisses

37 thoughts on “Review: Produse Farmasi

  1. Am folosit produse Farmasi in trecut, insa aceasta gama noua inca nu… am sa le caut si eu prin magazine pt ca ce am testat in trecut mi-a placut

    Like

  2. Am descoperit și eu de curând produsele Farmasi și sunt mulțumită de ele.
    Arată bine cele prezentate de tine, m-ar tenta să le iau.
    Fug pe site 🙂

    Like

  3. Am incercat in trectu cateva produse de la ei si chiar am fost multumita. Dar as incerca niste produse noi caci vad ca au chiar multe lucruri faine.

    Liked by 1 person

  4. Tare fain machiajul realizat de tine. 😍 Imiplac mult produsele Farmasi si as avea nevoie de un primer asa ca poate il incerc pe acesta. 😘😘

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.