Reviews

Pixi Glow Story

Pixi a lansat cateva produse pentru un ten luminos iar in urma cu ceva timp am primit si eu aceste produse pentru testare. Dupa o perioada in care am incercat produsele, m-am gandit sa va povestesc si voua putin despre ele.

Eu ador produsele de ingrijire a tenului asa ca bineinteles ca am fost bucuroasa cand cei de la Pixi mi-au trimis si colectia noua destinata unui ten luminos.

Setul primit are 5 produse, toate destinate ingrijirii tenului iar mai jos veti gasi cateva informatii despre fiecare produs in parte.

  • Glow Tonic Cleansing gel– un gel de curatare cu acid glicolic si extract de aloe vera care curata delicat tenul si il lasa proaspat si luminos. Se poate folosi atat dimineata cat si seara, nu e nevoie sa aplicati o cantitate mare de produs deoarece curata eficient. Turnati in palma o cantitate mica dupa care il aplicati pe ten, il masati usor si il curatati cu apa. Tenul meu s-a inteles bine cu acest produs.
  • Glow Tonic– un toner care se foloseste dupa ce ati curatat bine tenul cu gelul de curatare. Eu aplic pe o cotoneta o cantitate mica de produs si il aplic pe ten prin tapotare. Contine acid glicolic care exfolieaza delicat tenul, nu contine alcool, iar dupa multiple utilizari tenul devinde luminos si catifelat.
  • Glow Tonic Serum– un ser care hidrateaza si lasa tenul fin. Aplic 2 pompite si il masez pe ten inainte de a aplica crema . Evitati zona ochilor si folositi produse cu protectie solara pe parcursul zilei.
  • Phenomenal gel– un gel menit sa balanseze si sa stabilizeze pH-ul pielii. Este un gel destul de hidratant, nu e nevoie sa folositi alte produse dupa ce l-ati folosit.
  • Moisturize on-the-glow– un produs tare interesant care e un baton stick destinat tenului, corpului, buzelor dar si a parului. Contine vitamina D2 si hidrateaza foarte bine tenul. Eu l-am folosit doar pe ten si pe buze si imi place senzatia pe care o lasa tenului. Fiind un produs mic, e perfect de luat in calatorii.

Ce parere am despre gama Pixi Glow:

Sincer de mult voiam sa incerc produse care contin acid glicolic, iar produsele Pixi sunt chiar bine concepute. Chiar recomand sa introduceti in rutina voastra de ingrijire un produs cu acid glicolic.

Unde se gasesc produsele Pixi:

Produsele Pixi se gasesc in Sephora, dar si pe site-ul lor. Din pacate in Sephora nu se gasesc toate produsele, asa ca va sfatuiesc sa vi le comandati direct de pe site. Comanda vine cu DHL curier si ajunge in 4-5 zile lucratoare.

Sunt curioasa daca voi ati incercat produse Pixi Beauty, ce anume si daca aveti si alte recomandari pentru mine, asa ca astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

32 thoughts on “Pixi Glow Story

  1. Am văzut și eu ca în Sephora sunt produse de la Pixi dar cred că este mult mai bine să le cumpărăm de la ei de pe site.

    Liked by 1 person

  2. Sunt minunate produsele de la Pixi! Le folosesc cu mare drag si toate m-au incantat din gama aceasta. 😍😍😍

    Like

  3. Sper sa aduca mai multe produse Pixi in Sephora, dar daca vin prin curier scapi de posta vamala. Cel mai mult imi place ca Pixi stie sa iti promoveze produsele si se pune accent si pe ambalare.

    Liked by 1 person

  4. Wow, arata foarte bine cutia si cate produse interesante, ma intereseaza acel gel de hidratare si acel moisturizer baton-stick, dar le-as lua pe toate. O sa le caut in magazin!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.