Noutati si lansari de produse

Mascara The Colossal Maybelline- de 2x mai mult colagen

Am primit cu ceva timp in urma mascara The Colossal de la Maybelline, care are o formula noua, contine de 2x mai mult colagen si ma gandeam sa va povestesc si voua putin despre ea.

Mascara The Colossal exista deja pe piata in mai multe variante. Cei de la Maybelline s-au gandit sa imbunatateasca formula mascarei adaugand de 2x mai mult colagen.

Eu nu am incercat celelalte variante deja existente pe piata, dar am fost curioasa sa o incerc pe aceasta deoarece m-a intrigat faptul ca au adaugat mai mult colagen pentru un volum instantaneu.

Pe langa colagen, mascara are o mega periuta care ofera volum, separa genele si nu le incarca absolut deloc. Poate fi intr-adevar mai dificil de aplicat mascara cu o periuta mai mare, dar efectul cu siguranta e unul wow.

Un alt punct forte al acestei mascara este faptul ca nu curge, rezista foarte bine pe parcursul zilei pe gene si este bineinteles un produs testat oftalmologic, fiind potrivit pentru ochii sensibili si purtat impreuna cu lentilele de contact.

A venit la fix acest produs deoarece eram in cautarea unei mascare care sa nu curga in primul rand, fiind vara, pentru mine e important lucrul acesta, dar care sa imi ofere o privire wow.

Mascara The Colossal Maybelline a venit impreuna cu un buchet superb de flori care a rezistat in vaza mai bine de o saptamana.

Produsul se gaseste atat online, aici, cat si in lanturile de magazine fizice Carrefour, Auchan, Kaufland, in zona beauty la un pret accesibil.

Sunt curioasa daca voi ati incercat produsul, asa ca astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

27 thoughts on “Mascara The Colossal Maybelline- de 2x mai mult colagen

  1. Am citit multe review-uri despre mascara de la Maybelline și am observat că majoritatea erau bune.
    Nu am încercat această mascara dar sunt tentată să o fac.
    Mulțumesc pentru recomandare!

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.