Noutati si lansari de produse

Scapa de durerile musculare si articulare cu FLEXIMOBIL

De cativa ani, am inceput sa am si eu dureri mulsculare si articulare, pe langa ca vine cu varsta, la mine a fost si din cauza unui accident pe care l-am avut la 18 ani. Dar pe parcursul timpului am incercat tot felul de creme/geluri impotriva acestor dureri. Unele m-au ajutat, altele mai putin, iar astazi vreau sa va vorbesc putin despre 2 geluri FLEXIMOBIL pe care le-am descoperit recent.

Aceste geluri sunt special concepute pentru durerile musculare si articulare, au ingrediente alese cu grija si se gasesc in farmacii.

Din gama Fleximobil gasiti mai multe produse, eu am primit 2 geluri: Fleximobil HOT cu efect local de incalzire si Fleximobil ICE cu efect local de racire.

Mai jos gasiti cateva informatii utile despre aceste 2 geluri:

  • FLEXIMOBIL ICE– este un produs recomandat in ameliorarea durerilor musculare si articulare si reducerea inflamatiei din entorse, luxatii sau alte traumatisme minore, febra musculara sau episoade acute ale afectiunilor reumatice.

Ingrediente– mentol, extract de gheara diavolului, extract de arnica, ulei de menta, dexpantenol, glicerol, carbomer 980, trietanolamina, etanol, apa purificata.

Actiune– luxatii sau alte traumatisme minore, febra musculara sau episoade acute ale afectiunilor reumatice. Datorita continutului de mentol si ulei de menta, Fleximobil ICE gel, produce un efect local de racire si vasoconstrictie care determina calmarea durerii si usoara anestezie, scazand semnificativ perceptia durerii. Fleximobil ICE gel actioneaza local, iar efectul este de natura mecanica, asemanator cu cel a ghetii, insa mult mai intens si de lunga durata. Efectul analgezic al mentolului poate fi o alternativa optima la antiinflamatoarele nesteroidiene pentru ameliorarea locala a durerii.

Mod de administrare– se aplica de 2-3 ori pe zi la nivelul zonei dureroase.

  • FLEXIMOBIL HOT– este un produs ce reduce durerea si rigiditatea musculara, destinde musculatura incordata si contractata, calmeaza durerea acuta de origine reumatica, prin producerea unui efect intens de incalzire la nivelul zonei afectate.

Ingrediente- ulei de Gaultheria procumbens, camfor, extract de gheara diavolului, extract de arnica, alantoina, dexpantenol, vanilil butil eter, carbomer, stearat de glicol, eter, apa purificata.

Actiune– salicilatul de metil intensifica circulatia sanguina din capilare, oferind o senzatie placuta si intensa de caldura. Camforul accentueaza senzatia de caldura. Efectul analgezic al produsului este sustinut de prezenta unor extracte vegetale cu efect dovedit clinic in tratamentul afectiunilor reumatice.

Mod de administrare– se aplica de 2-3 ori pe zi la nivelul zonei dureroase, sau ori de cate ori este nevoie.

Ce parere am despre produsele FLEXIMOBIL?

Va spun sincer ca mie imi plac si le folosesc in continuare, eu am mai incercat in trecut 2 produse asemanatoare acestora si si-au facut efectul rapid. Bineinteles ca este un efect pe moment, daca aveti probleme mai grave, trebuie sa apelati la un medic.

Pe timpul verii FLEXIMOBIL ICE este perfect datorita senzatiei de racorire pe care o lasa dar si efectului sau analgezic.

Sunt curioasa daca voi ati incercat produsele Fleximobil si ce parere aveti despre ele, asa ca astept sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

29 thoughts on “Scapa de durerile musculare si articulare cu FLEXIMOBIL

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.