Reviews

Hyaluronic Aloe Gel Garnier

Despre produse Garnier v-am mai vorbit, am incercat pe parcursul timpului cateva si chiar mi-au placut.

Am primit recent, acest gel hidratant cu acid hialuronic si aloe vera de la Garnier, l-am incercat, mi-am format o parere, asa ca m-am gandit sa va povestesc si voua putin despre el.

Cei de la Garnier s-au gandit sa lanseze un produs, special conceput pentru tenul nostru, un gel hidratant cu acid hialuronic si aloe vera, perfect pentru zilele toride de vara.

Cateva informatii despre gelul cu acid hialuronic si aloe vera Garnier:

  • Gelul cu acid hialuronic si aloe vera este potrivit tuturor tipurilor de ten.
  • Are o formula imbogatita cu 96% ingrediente de origine naturala, ce ofera hidratare 48h.
  • Textura de gel racoritoare permite o aplicare usoara si o absorbtie rapida in piele, fara a lasa senzatia de ten gras.
  • Este un produs testat dermatologic, iar rezultatele sunt dovedite: dupa 4 saptamani de utilizare, 80% din femeile care l-au testat au confirmat faptul ca tenul lor e mai luminos; 84% au confirmat ca tenul lor e mai odihnit si 90% au confirmat faptul ca tenul se simte mai confortabil.

Cum se aplica:

Gelul cu acid hialuronic si aloe vera poate fi folosit zilnic, pe un ten curatat in prealabil, se intinde usor, racoreste tenul si da o senzatie de hidratare de lunga durata.

Ce textura are:

Are o textura de gel, transparent, miroase fresh, se absoarbe repede in ten si hidratarea se simte pe intreaga zi.

Are un ambalaj de sticla de 50 ml si un capacel cu care se inchide etans.

Ce am observat dupa folosirea lui pe tenul meu:

Mentionez aici faptul ca eu am tenul mixt, cu tendinta de ingrasare in zona T, iar pentru mine gelul cu acid hialuronic si aloe vera functioneaza foarte bine. Il aplic zilnic, pe tenul curat, cu miscari circulare si imi place la nebunie senzatia de racorire si efectul de hidratare care se mentine pe tot parcursul zilei.

Eu il recomand cu mare drag, mi se pare un produs minunat de folosit pe perioada asta torida pentru ca racoreste si senzatia aceea e tare faina.

De unde il puteti achizitiona:

In principiu il gasiti online, dar si in unele magazine fizice, cum ar fi Auchan, Kaufland, Carrefour, la raionul de beauty si are un pret de aproximativ 23lei.

Sunt curioasa daca voi l-ati incercat, ce parere aveti despre el, asa ca va astept sa imi spuneti in sectiune de comentarii.

Kisses

54 thoughts on “Hyaluronic Aloe Gel Garnier

  1. nu l-am incercat, si sincera sa fiu -am cautat in Auchan si DM si nu l-am vazut! Insa am sa-l caut in mediul online si sigur am sa l achizitionez 😀

    Liked by 1 person

    1. E super hidratantă, dar totuși îmi lasă tenul lipicios. Am o rutină bună (folosesc apă micelară, săpun gel și masca de față cu cărbune activ-toate de la Garnier). Deabia după o curățare intensă cu ajutorul produselor menționate mai sus aplic această cremă, însă nu știu care ar fi problema.

      Liked by 1 person

  2. Și eu am tenul mixt deci cred ca mi s-ar potrivi și mie crema. O sa o cumpar și eu, textura mi-a atras atenția și ma face să-mi doresc sa o testez.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.