Favorite

5 produse de luat in kit-ul de vacanta

Mereu cand calatorim ne gandim sa luam o multime de produse cu noi, atfel ca bagajul nostru este supraincarcat de lucruri pe care nici nu le folosim. Datorita celor de pe ImportDirect.ro, am descoperit 5 produse necesare in kit-ul de vacanta. M-am gandit sa va povestesc si voua putin despre ele, dar si despre site-ul ImportDirect.ro.

Societatea Continental Commerce Import&Export srl a fost infiintata in anul 2010, de atunci se afla in continua crestere, ajungand la ora actuala sa fie situata printre marii “jucatori” de pe piata.

De ce sa cumperi de pe ImportDirect.ro?

  • Preturi mult mai mici fata de magazine si supermarketuri.
  • Adaos comercial mai scazut
  • Colaborarea directa cu producatorii
  • Stocuri limitate
  • O gama larga de produse

Dupa cum poate stiti, eu am plasat deja o comanda maricica la ei pe site si de suma aproximativa de 250 lei mi-am cumparat multe produse de curatenie, dar si produse de ingrijire si rasfat.

Mai jos gasiti clipul de pe canalul meu de Youtube cu produsele cumparate de pe ImportDirect.ro.

Sa revenim la cele 5 produse pe le putem lua cu noi in kit-ul de vacanta. Consider ca sunt exact produsele potrivite pentru un machiaj purtabil in vacanta.

L’Oreal Nude Magique BB Powder– eu cel putin in vacanta optez pentru o pudra de tip BB si nu pentru un fond de ten pentru a nu-mi incarca tenul. BB-ul acesta de tip pudra e foarte fin, nu se simte deloc pe ten si e lejer. O gasiti aici, la un pret de 17.10 lei.

L’Oreal Perfect Match– o pudra foarte lejera si fina tot potrivita unei zile toride de vara. O gasiti aici, la un pret de 20.23 lei.

Maybelline Dream Sun bronzing Powder– eu am 2 nuante si am ales sa le introduc pe ambele aici. O pudra fina, o nuanta deschisa si una inchisa, perfecta pentru conturare. Sunt pudre foarte faine, se aplica usor cu o pensula, iar tenului ii lasa un aspect placut. Le gasiti aici, la un pret de 17.73 lei.

Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet– un luciu de buze cu o formula foarte lejera si foarte rezistenta in nuanta 06 Cherry Leaders. Chiar e luciul perfect pentru vara, are o nuanta intensa care cu sigurata va atrage priviti. Il gasiti aici, la pretul de 12.00 lei.

Cu siguranta voi lua si alte produse in kit-ul meu de vacanta, dar acestea dupa parerea mea sunt produse care merita mentionate si cu ajutorul carora va puteti crea un machiaj lejer, de vara.

Unde gasiti produsele ImportDirect?

Bineinteles ca pe site la ei, asa cum ii spune si numele ImportDirect,ro. Gasiti o gama larga de produse, de la produse de curatenie pana la produse de makeup, ingrijire si rasfat, la preturi foarte mici, accesibile tuturor.

Sunt curioasa daca voi stiati de acest site si daca ati comandat pana acum de la ei sau daca aveti in plan sa o faceti, asa ca va astept raspunsurile in sectiunea de comentarii.

Kisses

40 thoughts on “5 produse de luat in kit-ul de vacanta

  1. Ador rujurile mate, insa uneori vreau sa apelez la ceva mai lejer. Cel de la Bourjois are o nuanta placuta, pacat ca sunt doar doua nuante disponibile pe Importdirect.

    Liked by 1 person

  2. Pudrele acestea imi plac maxim, arata genial de bine pe ten. Tot de pe Importdirect le am si eu s i acolo au cel mai mic pret.

    Like

  3. Am un ruj de le Bourjois care imiplace mult. Dar si celelate produse ale kitului rata bine si m-ar tenta sa le testez. Mai ales ca ma pregătesc de vacanta. 🙂
    Mulțumesc pentru recomandare!

    Like

  4. Am auzitde acest site, le-am si vizitat site-ul, am si pus cateva in cos dar imi scria ceva de o comanda minima – nu mai stiu exact de ce suma era vorba. Dar am sa mai vizitez odata siteu-ul deoarece am catev aproduse in cap pe care vreau sa le comand de la ei(din ce am vzut)

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.