Reviews

Review produse Prisaca Transilvania

Despre Prisaca Transilvania sunt sigura ca nu detineti multe informatii, dar pentru ca stiu ca unele dintre voi pur si simplu iubiti produsele cu ingrediente de origine naturala, vreau sa va povestesc azi despre o gama noua de produse, destinate ingrijirii tenului si mainilor pe care am primit-o de ceva timp din partea celor de la Vegis.

Prisaca Transilvania, asa cum ii spune si numele, este un brand romanesc, din inima Transilvaniei, iar misiunea acestora este de a oferi oamenilor produse naturale deosebite, unice si inovative.

Despre produsele Prisaca Transilvania:

Lapte demachiant Sanziana– cu un ambalaj de 200 ml, laptele demachiant indeparteaza machiajul cu usurinta, curata delicat pielea, lasand-o catifelata. Are un pret de 34,76 lei si il gasiti aici.

Crema de fata hidratanta Sanziana– protejeaza si hidrateaza pielea, imbunatateste elasticitatea pielii si se poate folosi atat seara, cat si dimineata, Are un pret de 31,03 lei si o gasiti aici.

Crema de noapte pentru fata Sanziana– mentine hidratarea pielii pe timpul noptii, reface si revitalizeaza tenul. Are un pret de 31,03 lei si o gasiti aici.

Crema antirid Sanziana– are efect de reducere a ridurilor si ajuta la mentinerea hidratarii. Pe aceasta a folosit-o mama si chiar a fost multumita de beneficiile ei. Are un pret de 29,99 lei si o gasiti aici.

Crema de maini Sanziana– hidrateaza pielea, stimuleaza regenerarea celulara si previne aparitia petelor. Este o crema hidratanta care se absoarbe rapid in piele. Are un pret de 31,03 lei si o gasiti aici.

Care sunt ingredientele acestor produse:

Dupa cum am mentionat deja, produsele Prisaca Transilvania contin ingrediente de origine naturala, provenite din natura si anume: struguri din viile romanesti, apa termala, floarea soarelui, flori de lotus si iris, cacao, jojoba, masline, vitamina E, antioxidant 100% natural din struguri.

Ce parere am despre produsele Prisaca Transilvania:

Ma bucur ca din ce in ce mai multe branduri se indreapta spre ingrediente de origine naturala, iar tenul meu s-a inteles tare bine cu aceste produse.

Ambalajele sunt atat de dragute, din sticla, de cate 30 ml fiecare crema, hidrateaza tenul si il lasa catifelat.

Sunt produse pe care eu le recomand cu mare drag si sper sa le incercati. Stiu ca am multe urmaritoare care cauta produse naturale, cu ingrediente safe, asa ca asta e recomandarea mea pentru voi. Pe langa ingredientele de origine naturala, produsele apartin de un brand romanesc,

Unde se gasesc produsele:

Produsele se gasesc pe site-ul Vegis.ro.

Sunt curioasa daca ati incercat pana acum aceste produse sau daca ati fi curioase sa le incercati. Va astept sa imi spuneti in casuta de comentarii.

Kisses

49 thoughts on “Review produse Prisaca Transilvania

  1. Arată atât de bine, sunt așa frumos prezentate! Mi-ar plăcea să încerc aceste produse, în primul rând pentru ingredientele naturale pe care le conțin.
    Nu cunoșteam acest brand, deci îți mulțumesc !

    Liked by 1 person

  2. Suna asa fain aceste produse!! Ma bucur ca le-am descoperit. O sa le incerc si eu hihi. Iar designul este atat de dragut!! Se poate si la noi sa avem produse faine. 😍😍

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.