Noutati si lansari de produse

Ritualul meu de ingrijire cu noile masti Hello, New Me Boys’n’Berries

Cine nu adora diminetile de weekend in care te poti trezi la orice ora vrei si in care poti sa faci tot ce iti propui? Eu una le ador! Iar pentru mine o zi de weekend arata cam asa: ma trezesc, iau micul dejun iar dupa aceea imi pun halatul si ma rasfat cu o masca. Iar pentru ca de curand am primit noile masti Hello, New Me de la Boys’n’Berries, am gasit oportunitatea perfecta sa imbin placutul cu utilul, asa ca vreau sa va povestesc putin despre aceste masti noi.

Mastile pentru ten Hello, New Me sunt recent aparut pe piata, sunt masti de tip servetel destinate ingrijirii tenului si sunt 4 la numar, pentru fiecare tip de ten sau de nevoie a tenului.

Mastile Hello, New Me de la Boys’n’Berries sunt fructate, iar fructele alese cu grija, ne ajuta la imbunatatirea tenului nostru. Pe langa fructe, sunt bogate in antioxidanti si vitamine dand tenului un plus de luminozitate.

Despre mastile Hello, New Me Boys’n’Berries, ingrediente si beneficii:

Masca de fata Hello, New Me Litchi– principalul ingredient este extractu de litchi, un fruct tropical, plus apa pura Icelandic Glacial. Regenereaza si are proprietati antibacteriene, iar rezultatele sunt vizibile dupa o singura utilizare. Contine polifenolii, ce patrund adanc in epiderma si protejeaza celulele de efectele radicalilor liberi asupra tenului.

-este bogata in antioxidanti, avand un continut ridicat de vitamina C, dar si minerale care ofera pielii o hidratare intensa si un efect revigorant. Formula sa este imbogatita si cu niacinamida, un ingredient care ajuta la vindecarea semnelor, urmelor lasate de acnee si ameliorarea porilor vizibili. In plus, panthenolul din compozitie este recunoscut pentru efectul calmant.

-este o masca perfecta pentru pielea normala, uscata sau mixta. Este potrivita in special pentru pielea cu pete (cauzate de soare, tonuri neuniforme, cicatrici vechi, etc).

Masca de fata Hello, New Me Papaya– are efect de peeling, exfoliaza usor gratie principalului ingredient- papaya. Acest fruct exotic este bogat in vitaminele A, B, C dar si in antioxidanti. Contine acidi beta-hidroxili, care functioneaza pe post de exfolianti. Astfel este eliminata pielea moarta de la suprafata.

-are un continut ridicat de potasiu, calciu, fosfor si fier, putand fi folosita in medicina naturista pentru tratarea petelor si imperfectiunilor. Regenereaza si are proprietati antibacteriene, extractul de papaya contine si enzime care ajuta tenul sa devina mai luminos si fin.

Masca de fata Hello, New Me Peach– principalul ingredient, piersicile, sunt pline de vitamine, minerale si antioxidanti. Bogate in apa, piersicile pot fi folosite cu succes pentru regenerarea, reimprospatarea si reinfrumusetarea tenului. Aceste fructe parfumate contin cantitati importante de vitamina A, B, C, E si K, esentiale pentru pastrarea elasticitatii pielii.

-in serul din masca veti gasi si o cantitate semnificativa de caciu, fosfor, magneziu, fier, zinc si potasiu, minerale esentiale ce lupta impotriva radicalilor liberi si incetinesc procesul de imbatranire a pielii. Niacinamida din interior ajuta la stergerea semnelor vizibile de pe ten si il face mult mai fin.

Masca de fata Hello, New Me Mangosteen– extractul de mangosteen, principalul ingredient, este un fruct tropical vesnic verde, plus apa pura Icelandic Glacial. Compozitia mangosteenului se remarca in special pentru cantitatea de vitamina C, dar gasim o cantitate insemnata si de vitamina A si E. Hidrateaza pielea si o regenereaza, reduce inflamatiile, fiind un puternic antiinflamator si antialergenic, prin urmare poate fi folosita cu succes si de persoanele cu tenul acneic.

-cu ingrediente bogate in antioxidanti, mangosteenul este cel mai puternic din lume la acest capitol, imbunatateste semnificativ textura pielii dupa doar o utilizare.

Mod de utilizare al mastilor Hello, New Me Boys’n’Berries:

  1. Indeparteaza machiajul de pe fata, lasand fata curata si tonifiata.
  2. Indeparteaza masca din ambalaj si aplic-o pe fata, respectand gaurile perforate de urma ochilor, nasului si gurii.
  3. Las-o sa actioneze timp de 15-20 minute, timp in care te poti relaxa alaturi de o ceasca de ceai si o lumanare parfumata.
  4. Indeparteaza masca de pe fata.
  5. Cu serul ramas, maseaza tenul usor, cu miscari circulare pana ce serul se absoarbe in piele.
  6. Uita-te in oglinda si spune “Hello” noului tau ten.

De unde cumparam mastile Hello, New Me Boys’n’Berries:

Mastile Hello, New Me se gasesc pe site-ul Makeupshop la un pret de 6,95lei, un pret foarte accesibil dupa parerea mea.

Recomand sa le incercati si sa imi spuneti si mie care masca v-a placut cel mai mult.

Kisses

37 thoughts on “Ritualul meu de ingrijire cu noile masti Hello, New Me Boys’n’Berries

  1. Măștile sunt nelipsite din ritualul meu de îngrijire și tenul este foarte mulțumit.
    Pe acestea nu le-am încercat, dar nu este niciodata orea târziu 🙂
    Mulțumesc!

    Liked by 1 person

  2. Și eu tot in weekend imi pun masca de fata, atunci am mai mult timp sa ma răsfăț.
    Pe o masca tip șervețel de la Garnier sau Elmiplant dau in jur de 10/11 lei, o sa le încerc și eu pe acestea pe care le recomanzi, au un pret foarte bun.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.