Noutati si lansari de produse

Inceputul de toamna aduce transport gratuit pe Notino

Cred ca stiti deja ca ador shopping-ul online, iar Notino e mereu prima mea alegere. Pe site gasesc toate produsele de care am nevoie, la preturile cele mai bune, iar promotiile si ofertele lor ma surprind mereu. In perioada 30.09- 06.10 Notino ofera livrare gratuita la toate produsele bestseller. In plus, daca folositi codul BRAND20RO aveti parte de o reducere de 20% la brandurile selectate.

Daca nu aveti deja un Wishlist plin de produse, vreti sa faceti o comanda sa profitati de aceste oferte dar nu stiti ce sa cumparati, vin eu in ajutorul vostru cu cateva recomandari de produse pe care eu le folosesc de ceva timp si care imi plac tare mult.

  • Rujul lichid lucios Lancome L’Absolu Lacquer– ofera buzelor un aspect intens si stralucitor. Intensitatea luciului poate fi gradata in functie de preferintele fiecareia. Rujul lucios are o emulsie inovatoare pe baza de apa si ulei, are ca ingredient de baza glicerina care are efect hidratant asupra buzelor, nu contine suflati, are o textura usoara care nu se lipeste si este confortabila. Eu am nuanta 515 Be Happy care este o nuanta superba de orange, potrivita pentru toamna.
  • Mascara Lancome Hypnose– confera genelor o alungire maxima si un volum incredibil. Datorita periutei, este usor de aplicat pe gene, efectul este unul intens si de durata, iar privirea va fi mult mai intensa. Pentru mine a fost cea mai buna alegere, este cea mai potrivita mascara pentru genele mele si bineinteles ca am ales o nuanta de negru intens, Extra Black sa ies in evidenta.
  • L’Oreal Paris Revitalift Filler– serul facial cu acid hialuronic este un produs cu un continut de substante active ridicat, astfel ca ofera tenului cea mai luxoasa ingrijire. Serul vine in 7 fiole pentru o cura de 7 zile. Practic in fiecare dimineata, pe tenul curat, aplicati cantitatea de produs din fiola si o masati usor pana aceasta se absoarbe in ten. O sa observati o imbunatatire a tenului dupa utilizarea primei fiole. Aceste fiole cu acid hialuronic au rolul de a hidrata tenul si de a reface elasticitatea acestuia. Un lucru important de mentionat este faptul ca fiolele sunt din plastic astfel ca riscul taierii la deschidere e exclus ;).

Eu ma bucur de fiecare data cand Notino vine in intampinarea noastra cu astfel de oferte, in special pentru ca Wishlist-ul meu e plin de produse pe care abia astept sa le incerc. Cu siguranta nu voi rata nici oferta aceasta!

Voi ce produse aveti in Wishlist-ul de pe Notino?

Kisses

41 thoughts on “Inceputul de toamna aduce transport gratuit pe Notino

  1. Am profitat si eu de oferta si mi-am luat produse de machiaj de la Makeup Revolution. Acum am in wishlist un uscator de par, niste produse Bioderma.

    Liked by 1 person

  2. Mi-am comandat si eu un mascara de pe Notino. Astept comanda cu entuziasm. Sunt tare curioasa de mascara de la Lancome!! 💕💕

    Like

  3. Am profitat si eu de oferta si chiar mi-as dori sa aiba mai des oferta asta. Mereu gasesc cate ceva pe Notino

    Like

  4. Nu mă așteptam ca Notino să aibă oferte atât de faine săptămânal. Am început să comand cât mai des produse cosmetice de la ei.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.