Fashion

Cozy, comfy and a splash of classy

Stilul cozy si comfy ma defineste cel mai bine. Daca hainele pe care le probez nu sunt pe acest stil, nu le cumpar. Nu am purtat niciodata un articol vestimentar de dragul modei si cu siguranta nu am sa o fac.

Azi vreau sa va arat 4 tinute de pe site-ul FemmeLuxe, 3 tinute in stilul cozy si comfy si o tinuta smart casual.

FemmeLuxe e un site cu articole vestimentare pe toate gusturile, gasiti o varietate mare de articole, de la camasi, pantaloni eleganti pana la blugi, seturi, chiar si costume de baie. Recomand sa aruncati un ochi pe site sa vedeti daca gasiti ceva pe gustul vostru.

Asa cum am mentionat mai sus, vreau sa va propun azi 4 tinute, 3 tinute cozy, comfy, perfecte pentru plimbarile lungi de toamna, dar si o tinuta casual smart care poate fi purtata la birou sau chiar la o intalnire de afaceri.

  • Setul acesta kaki format dintr-o pereche lejera de pantaloni dintr-un material fin si confortabil si o bluzita crop top, mi s-a parut perfect. Eu mai am in garderoba cateva bluze crop top pe care le port cu jeansi cu talie inalta, iar setul acesta e perfect datorita faptului ca pantalonii sunt cu talie inalta, astfel ca se imbina tare dragut. Eu am purtat acest set cu o pereche de adidasi basic, negri. Gasiti setul sub denumirea Kaki Crop Jumper Loungewear set Deanna, dar daca il vreti pe alte culori sa stiti ca aveti din ce alege.
  • Pentru a doua tinuta am tot un set format dintr-o pereche de pantaloni negri si o bluza cu maneca lunga cu guler. Materialul mi se pare tare fain, e elastic, e moale si vine chiar bine imbracat. Daca va place stilul acesta lejer, puteti opta si voi pentru acest set. Il gasiti sub denumirea de Black Loungewear Tracksuit Set-Maria. La fel ca celalalt set, gasiti alte culori pentru care puteti opta.
  • Tricoul alb basic nu lipseste niciodata din garderoba mea. Am ales un tricou simplu, pe alb cu un print simpatic “cute but psycho” care are un material foarte moale. Il puteti asorta la orice: jeansi, fusta sau chiar o pereche de colanti cu buline asa cum l-am asortat eu. Il gasiti sub denumirea White Sweet but Psycho T-Shirt- Alyssa si il puteti comanda fie pe alb, fie pe negru.
  • Ultima tinuta, asa cum am mentionat, e o tinuta smart casual, mai exact o camasa neagra, destul de simpla la prima vedere, dar are manecile tranparente cu buline, asta m-a si atras de fapt la ea. Eu am combinat-o cu o fusta de blugi, astfel ca am creat o tinuta perfecta pentru birou sau chiar o intalnire de afaceri. Pe aceasta o gasiti sub denumirea Black Polka Dot Fishnet Sleeve Shirt- Iona, atat pe alb, cat si pe negru.

Toate tinutele comandate sunt marimea S-M si mi se potrivesc tare bine. Eu nu sunt fashion guru, stilul meu e mai modest, mai simplu, dar uneori imi place sa ies in evidenta, iar aceste articole vestimentare cred ca le-am nimerit bine, sunt fix pe gustul meu.

Comenzile plasate pe FemmeLuxe vin in cateva zile la posta, sunt ambalate si impachetate dragut, iar daca articolele nu vi se potrivesc se pot returna. Puteti citi politica lor de returnare pentru mai multe informatii.

Sunt curioasa cum vi se par articolele alese de mine si daca voi ati comandat ceva pana acum de pe FemmeLuxe, asa ca astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

48 thoughts on “Cozy, comfy and a splash of classy

  1. Imi plac alegerile tale,iti sta bine cu toate. Treningul negru cred ca mi l-am comandat si eu. Imi place si camasa, o vazusem pe alb dar nu mai avea marimea mea

    Like

  2. Alegerile tale sunt exact așa cum ți le-ai dorit: cozy, comfy and splash of classy.
    în afara primului set, care nu se potrivește stilului meu, toate sunt și pe gustul meu.
    Felicitări și spor la comandat!

    Liked by 1 person

  3. Ti ai ales niste hainute super dragute! Imi place setul kaki! Pare atat te cozy si comfy, numai bune pentru zilele de toamna 💕

    Like

  4. Sunt tare faine aceste piese vestimentare de la Femme Luxe!! Imi place cum arata. 😍😍😍 Camasa neagra e super simpatica. 😘😘

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.