Lifestyle

Review Smartwatch AVON

Articolul acesta vi l-am promis de o gramada de timp dar abia acum am reusit sa ma ocup de el. Asa ca azi o sa vorbim putin despre smartwatch-ul de la Avon pe care l-am cumparat acum 3-4 luni. I-am invatat toate functiile, am explorat tot ce se putea explora asa ca vreau sa va dau si voua mai multe detalii despre el.

Alegerea mea principala a fost un smartwatch FitBit, dar m-am tot gandit daca merita sa investesc atatia bani intr-un ceas smart doar pentru ca imi doream sa vad cati pasi fac pe zi. Am gasit o solutie mai putin costisitoare si anume smartwatch-ul de la Avon care e dupa parerea mea, la fel de smart pentru ce am eu nevoie de el.

Pentru ca mie imi place sa fac plimbari lungi, am vrut intotdeauna sa imi monitorizez pasii si sa vad la finalul zilei cati kilometrii am parcurs. Aplicatia telefonului meu Samsung S9+ mi se pare ca nu functioneaza atat de bine si ma cam pacaleste la pasi asa ca am preferat sa imi achizitionez un ceas smart care sa imi inregistreze pasii cu exactitate.

Voi stiti deja ca sunt un consumator inrait al produselor Avon si nu ratez nici o campanie. Imi plac si mi se potrivesc unele produse asa ca le achizitionez. Pe langa produse de beauty, am mai achizitionat de-alungul timpului si diverse accesorii cum ar fi ceasuri, cercei, inele, lantisoare, posete dar si articole vestimentare si mereu am fost multumita de ele.

Mai jos gasiti toate specificatiile smartwatch-ului Avon:

  • In primul rand, pentru ca smartwatch-ul sa functioneze corespunzator, a fost necesar sa instalez pe telefonul meu din PlayStore o aplicatie prin scanarea unui cod.
  • Dupa ce am instalat aplicatia, l-am conectat prin bluetooth la telefon, astfel ca s-au sincronizat toate detaliile: ora, data.
  • Din aplicatia instalata pe telefon am selectat eu ce fel de notificari doresc sa primesc pe ceas, iar eu mi-am sincronizat mesajele din telefon, mesajele Whatsapp si apelurile telefonice. Trebuie sa va mentionez ca va mai puteti sincroniza si mesajele din Mesanger, Skype sau chiar Linkedin. Eu am hotarat ca imi e suficient daca primesc doar aceste mesaje.
  • Pe langa notificarile selectate de mine, ceasul imi mai arata: cati pasi am facut in ziua respectiva, cate calorii am ars, cati kilometrii am parcurs dar si traseul pe care l-am facut poate fi verificat in aplicatie; orele de somn si are un sistem de localizare al telefonului in cazul in care il pierdeti prin casa si un cronometru.

Mi se pare o investitie buna, are fix ce cautam eu de la un asemenea smartwatch, iar in plus, arata foarte bine pentru ca eu am ales cureaua roz pudrat care se potriveste oricarei tinute.

O singura data am patit sa se blocheze, primind un mesaj, a ramas intr-un continuu loop de vibratie pana la urmatorul mesaj. Daca vi se intampla vreodata asta sa stiti ca trebuie sa primiti un alt mesaj pentru a se opri. Mi s-a parut nesemnificativ avand in vedere ca s-a intamplat o singura data, dar am zis sa mentionez si lucrul acesta sa stiti ce sa faceti daca e cazul.

Bateria ma tine o saptamana ceea ce mi se pare super si chiar daca primesc zilnic sute de notificari nu am incarcat niciodata bateria mai mult de o data pe saptamana.

Sunt foarte multumita de smartwatch-ul ales si ma bucur ca nu am investit bani intr-un FitBit deoarece mi se pare util strict pentru pasii parcursi zilnic si pentru notificarile primite in caz ca telefonul nu e langa mine.

Am vazut acest smartwatch in 2 campanii anul acesta si sper sa se mai gaseasca in caz ca vreti sa il achizitionati. Puteti sa il comandati si direct de pe site: trebuie doar sa cautati pe site-ul Avon “smartwatch” si e posibil sa il gasiti acolo. Cand l-am achizitionat eu a fost 200lei, cred ca acum e mai ieftin.

Pe langa cureaua roz pe care am ales-o eu mai era o curea neagra, iar in ultima campanie am vazut ca avea si curea metalica. Eu am ales-o pe aceasta si datorita culorii dar si pentru ca poate fi curatata cu usurinta daca se murdareste.

Ca o concluzie, cred cu tarie ca am facut cea mai buna alegere pentru mine si chiar nu regret. E un accesoriu pe care il port zilnic si se potriveste cu orice tinuta adopt.

Voi folositi un smartwatch? De la ce brand si ce va place cel mai mult la el? Astept sa imi raspundeti in sectiunea de comentarii.

Kisses

45 thoughts on “Review Smartwatch AVON

  1. Eu am primit cadou un smart band Huawei. Il am de un an si il las doar cand trebuie incarcat. Am observat si eu diferente intre numarul de pasi de pe telefon si cel de pe bratara, dar eu nu cred ca vrea sa ne pacaleasca. Au implementat un alt sistem de calcul. 🙂 cel mai mult imi place functia de apel, nu maui ratez niciunul de cand sunt directionate pe bratara 😉

    Liked by 1 person

      1. Am și eu unul la fel dar am pierdut încărcător ul… Nu știu de unde as putea lua unul, nu găsesc nicăieri

        Liked by 1 person

  2. Pare asa fain acest smartwatch!! Mi-l doream si eu, insa aveam deja unul… Suna tare bine functiile modelului tau. 😍😍 Eu am unul de la Beurer AS97 de care sunt destul de multumita. Imi place ca e o bratara smart usoara si confortabila.

    Like

  3. Buna. De curând mi-am cumpărat și eu un astfel de ceas, doar că pe ecranul ceasului nu-mi apare oră și celelalte informații..Care poate fi cauza?

    Liked by 1 person

  4. Bună, mi-am achizitionat și eu ceasul, mi se pare super! Este exact ce îmi trebuie mie! Singura mea problema este iluminatul ecranului care este foarte slab ! În casa e ok , dar afara nu se vede absolut nimic pe ecran ! Ai găsit vreo modalitate de a-i regla luminozitatea ? Mulțumesc

    Liked by 1 person

  5. Am achiziționat smartwach kiah. Fără all avon smart v2 nu se poate utiliza? Conectat la aolicatie când ating ecranul inafara de a rula aplicațiile nu pot întra în ele… De exemplu la MORE sa vad ce este mai mult acolo? Sau cum masor ritmul cardiac? GPS-ul eu nu l-am găsit posibil sa fie la more dar dc nu pot deschide.. Aveți niște detalii de functionare mai ample decât cele povestite deja sau instrucțiunile din cutie? Ca sa nu ii fac retur…

    Like

  6. Am achiziționat smartwach kiah. Fără al conecta la aplicația avon smart v2 nu se poate utiliza? Conectat la aplicatie când ating ecranul inafara de a rula aplicațiile nu pot întra în ele… De exemplu la MORE sa vad ce este mai mult acolo? Sau cum masor ritmul cardiac? GPS-ul eu nu l-am găsit posibil sa fie la more dar dc nu pot deschide.. Aveți niște detalii de functionare mai ample decât cele povestite deja sau instrucțiunile din cutie? Ca sa nu ii fac retur…

    Like

    1. Nu am. Pur si simplu am vorbit despre experienta mea cu el si atat. La mine functioneaza si More si toate setarile. E necesar sa il conectezi la aplicatie sa ai toate feature-urile active.

      Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.