Reviews

Rutina de ingrijire a parului cu produse Biolage

Sa iti gasesti produsele potrivite tipului de par e destul de greu. Asta pentru ca mai intai de toate, trebuie sa ne cunoastem parul, iar mai apoi trebuie sa trecem prin acel lung proces de testare, in care observam ce ni se potriveste si ce nu. Dupa lungi cautari, am gasit pe Notino produsele Biolage, care sunt potrivite tipului meu de par. Iar pentru ca Notino ne surprinde mereu cu reduceri si promotii, cu ajutorul codului haircare15ro aveti 15% reducere la produsele pentru ingrijirea parului pentru a va gasi si voi produsele potrivite.

Avand un par dificil si indisciplinat, recunosc ca am testat de-alungul timpului o multime de produse, de la produse high-end, pana la produse care se gasesc usor in supermarketuri. Unele mi s-au potrivit, altele mai putin. Am cautat un sampon care sa curete gentil scalpul dar care sa si disciplineze parul, un sampon care sa nu imi cauzeze matreata dar care sa nu imi nici agreseze parul. Nu a fost deloc mai usor nici in cautarea unui balsam deoarece voiam unul care sa imi lase parul catifelat si usor de descurcat. Problema cea mai mare a venit cand am fost nevoita sa imi caut un tratament anticadere, deoarece in perioada aceasta parul meu se regenereaza si cade in cantitati mari.

Din dorinta de a gasi produsele potrivite, am incercat si produsele Biolage. Si mi s-au potrivit de minune.

Biolage este o gama de produse cu ingrediente naturale, nu contin suflanti, parabeni, silicon, iar ambalajele sunt 100% reciclabile. Practic am gasit o gama de produse care sa ii faca bine parului si sa fie si prietenoase cu mediul.

M-am gandit sa va povestesc si voua putin despre aceste produse, poate sunteti si voi in cautarea unor produse de genul acesta.

Samponul Biolage R.A.W Recover– cu yucca si goji, ajuta la restabilirea parului stresat si sensibilizat, lasand-ul fin si stralucitor. Avand ingrediente naturale, mirosul este asemanator plantelor, textura sa este lichida, iar aplicat pe scalp face spuma din belsug si curata eficient scalpul. Pe mine m-a surprins placut atat ingredientele, cat si cum lasa parul dupa spalare.

Mod de utilizare: Dupa ce ati umezit parul, aplicati o cantitate mica in palma si masati usor scalpul. La sfarsit clatiti parul cu apa din abundenta, de preferat mai rece pentru a potoli firele rebele de par.

Balsamul R.A.W Recover– cu ulei de coriandru si argila kaolin, repara parul stresat si sensibilizat, lasand-ul mai puternic, stralucitor si flexibil. Mi se pare ca protejeaza firul de par, il hidrateaza si il lasa usor de descurcat.

Mod de utilizare: Dupa ce ati limpezit parul de sampon, urmeaza aplicarea balsamului pe toata lungimea parului. Va sfatuiesc sa nu aplicati balsam la radacina pentru ca se va imbacsi parul si se va ingrasa mult mai repede. Puteti lasa balsamul sa actioneze 5 minute, dupa care il clatiti.

Tonic impotriva caderii parului Biolage Essentials ScalpSync– un tratament fara clatire care stimuleaza cresterea parului, ingrijeste parul subtiat si impiedica caderea acestuia. Tratamentul vine sub forma unor fiole care se aplica la radacina parului. Eu am observat dupa folosirea a 5 fiole ca parul meu a devenit mai rezistent, mai elastic si nu se mai rupe atat de usor.

Mod de utilizare: Tratamentul se aplica dupa spalare, pe parul umed sau uscat, la radacina. Aplicati continutul unei fiole, masati usor si coafati ca de obicei.

Eu folosesc de aproximativ 6 luni aceste produse si pare ca parului meu i se potrivesc. Iar pentru ca pe site exista aceasta promotie, am sa profit cu siguranta sa imi reinoiesc stocul de produse Biolage.

Sunt curioasa daca voi ati incercat produsele Biolage sau daca ati profitat de aceasta reducere, asa ca nu ezitati sa imi scrieti in comentarii.

Kisses

47 thoughts on “Rutina de ingrijire a parului cu produse Biolage

  1. Eu după o perioada nu mai ma Ć®nțeleg cu șamponul pe care Ć®l folosesc și mereu Ć®l schimb.
    Tonicul mi-a atras atenția, se pare ca iar am probleme cu căderea parului, poate ma va ajuta acest produs.

    Like

  2. Ce faina este rutina ta pentru ingrijirea parului! Am auzit pareri bune despre produsele Biolage si as vrea sa incerc samponul lor antimatreata. Suna fain de tot. šŸ˜˜

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.