Lifestyle

Produse de machiaj in ton cu Halloween

Sunt curioasa cate dintre voi sarbatoriti Halloween, in ce personaje va costumati dar si ce machiaj veti crea. Pentru ca Halloween se apropie, m-am gandit sa va anunt ca cei de la Notino au pregatit o multime de produse, la preturi speciale, pentru a crea un machiaj inedit de Halloween.

Daca nu aveti idei de ce produse ati putea folosi pentru a crea un machiaj in ton cu Halloween, m-am gandit sa vin in ajutorul vostru si sa va arat cateva produse de machiaj cu care veti putea crea un machiaj original.

Inainte de toate, vreau sa va zic ca eu m-as costuma in Harley Quinn, mi se pare un personaj senzational, iar cu produsele despre care o sa va vorbesc in urmatoarele randuri, am sa incerc si eu sa creez un machiaj asemanator cu al acestui personaj.

Daca cunoasteti personajul, stti deja ca Harley Quinn e un personaj excentric, asa ca, pentru fond de ten m-am gandit sa folosesc Healthy Mix de la Bourjois. Fiind un fond de ten cu acoperire mica, e perfect pentru un ten uscat. Deoarece vreau sa atrag atentia asupra ochilor, prefer sa folosesc acest fond de ten lejer care sa nu imi incarce tenul.

Pentru concealer folosesc Instant Anti Age Eraser de la Maybelline. Acest concealer o sa va ajute sa acoperiti atat cearcenele, cat si eventualele imperfectiuni ale tenului. Se poate folosi si ca o baza pentru ochi asa ca nu veti avea nevoie de alte produse pentru a face asta.

Pentru ca personajul meu cere un machiaj al ochilor mai evident, m-am gandit sa folosesc paleta Pressed Glitter de la Makeup Revolution. Nuantele paletei sunt superbe, glittery, asa ca imi va fi usor sa imi pun in evidenta ochii.

Ca mascara, va sfatuiesc sa folositi The Colossal de la Maybelline pentru o privire intensa, dar si pentru ca e o mascara foarte rezistenta. Infuzata cu mai mult colagen, face ca genele voastre sa fie alungite si curbate.

Nu uitati sa va puneti in evidenta buzele cu un ruj rezistent, eu va sugerez Les Chocolats de la L’Oreal si datorita nuantei, dar si mirosului puternic de ciocolata. Puteti opta si pentru alte rujuri, cei de la L’Oreal si Maybelline au rujuri tare frumoase si pigmentate.

Pentru par, vreau sa folosesc Colorista de la L’Oreal, cateva suvite mov sa ies in evidenta. Gasiti si alte culori daca va ganditi sa incercati si voi Colorista, iar culoarea iese din par la prima spalare.

Cam acestea sunt ideile mele de produse pentru un machiaj creativ pe care il puteti purta de Halloween.

Mai vreau sa va spun ca tot pe site-ul Notino gasiti si o pagina speciala dedicata ofertelor active pentru a va achizitiona produsele preferate la preturi foarte bune.

Sunt tare curioasa voi in ce va costumati si ce produse veti folosi pentru a crea machiajul de Halloween, asa ca nu ezitati sa imi scrieti in comentarii.

Kisses

39 thoughts on “Produse de machiaj in ton cu Halloween

  1. Ǝți spuneam și pe instagram ca eu nu prea sunt cu machiajul dar de costumat chiar mi-ar place! Din păcate sunt la un cu totul alt eveniment vineri, dar abia aștept sa vad costumele cu care vor fi Ć®mpĆ¢nzite rețelele sociale. šŸ˜

    Liked by 1 person

  2. Paleta aceea glittery pare asa faina! Mai ales pentru toamna… ^_^ Eu m-am mascat in vrajitoare, cu toate ca doream sa fiu un dovleac. Fondul de ten il am si eu si sunt super incantata de ele! Mersi pentru idei!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.