Noutati si lansari de produse

Oferte parfumate de Black Friday

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu de fiecare data cand se apropie luna noiembrie, sunt foarte entuziasmata pentru ca urmeaza sa apara ofertele Black Friday. E momentul potrivit sa ne adaugam produsele din Wishlist in cosul de cumparaturi si sa profitam de reduceri.

Cei de la Notino vin in ajutorul nostru, iar in perioada 11 noiembrie- 17 noiembrie, puteti profita de o reducere de 15% la toate parfumurile folosind codul black.

Vin si eu in ajutorul vostru cu 2 recomandari parfumate, un parfum de femei si unul de barbati, astfel ca ambii parteneri sa fie fericiti.

Pentru femei, un parfum foarte iubit de mine este parfumul Today de la Avon. Este un parfum floral, lemnos cu note ca frezie, cactus, flori de portocal, hibiscus care incanta toate simturile. Eu il vad ca un parfum elegant, potrivit sezonului rece, iar ambalajul lui este tare simpatic.

In general brandul Avon are parfumuri finute, elegante, cu siguranta veti gasi ceva pe plac. Gasiti pe Notino o gama larga de parfumuri de la acest brand, dar bineinteles si de la alte branduri, iar reducerea de 15% mi se pare un deal foarte bun.

Pentru barbati, in conceptia mea, cel mai apreciat parfum este Acqua di Gio de Giorgio Armani. Este un parfum citric, iar notele de mandarina, portocala, bergamota, cedru, iasomie reprezinta armonia perfecta a tonurilor dulci si sarate, ale apei de mare si ale razelor de soare pe piele. Inima florala a parfumului este completata de tonuri marine si de nucsoara aromata.

Culisele povestii acestui parfum memorabil sunt legate de insula italiana Pantelleria, unde Armani isi petrece bucuros timpul liber.

Acestea doua ar fi recomandarile mele parfumate pentru barbati si pentru femei, sunt tare curioasa daca voi le-ati incercat si ce alte produse aveti in Wishlist, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

De asemenea, tot pe Notino gasiti o gama larga de produse de la branduri ca: L’Oreal Paris, L’Oreal Professionnel, Carolina Herrera, Kerastase, Dermacol, Nyx Professional Makeup si multe altele.

Kisses

57 thoughts on “Oferte parfumate de Black Friday

  1. Ma bucur ca au parfumuri Avon pe siteul Notino. Mi-am luat si eu Pur Blanca, un parfum care imi place mult. Acum am pus ochii pe Gucci Bloom si mi l-as luat la promotie. 😍

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.