Noutati si lansari de produse

Noile deodorante Deo Beauty Elixir by Nivea

Folosesc produse Nivea din copilarie, a fost printre primele branduri iubite si apreciate la mine in familie. Cu trecerea timpului am descoperit si alte produse pe langa crema cu ambalaj albastru si parfumul clasic care ne aminteste de Nivea, am folosit produse de skincare, produse de ingrijire personala si am fost incantata de fiecare lansare noua.

Nivea a lansat de curand deodorantele Deo Beauty Elixir si m-am gandit sa va povestesc putin despre ele.

Deodorantele Deo Beauty Elixir by Nivea sunt imbogatite cu extract pretios de lapte, iar misiunea lor este sa ajute femeile sa arate si sa se simta frumoase.

A fost special creat pentru a proteja, catifela si reda frumusetea naturala a subratului, chiar si dupa epilare. Formula sa delicata nu contine alcool si asigura protectie eficienta impotriva transpiratiei. Produsele sunt testate dermatologic si se potrivesc pana si pielii sensibile.

Primul Deo Elixir imbogatit cu vitamine pretioase din lapte vine in 3 variante, a cate doua produse, inspirate de nevoile tipurilor diferite de piele. Insa indiferent ce antiperspirant alegi, acesta va hidrata pielea subratului si ii va reda aspectul catifelat chiar si dupa epilare.

3 parfumuri exclusive, special create pentru noi:

Deo Beauty Elixir Sensitive– special create pentru pielea sensibila, roll-onul si spray-ul au un parfum feminin de flori albe, care te va insoti intreaga zi!Laptele si ingredientele delicate au grija de pielea ta, iar notele fructate ofera o senzatie de revigorare si prospetime.

Deo Beauty Elixir Fresh– varianta fresh a deodorantelor revigoreaza, catifeleaza si ingrijesc pielea subratului. Formula lor imbogatita cu vitamine din lapte asigura atat protectie de incredere si parfum proaspat, cat si ingrijire delicata pentru zona sensibila a subratului.

Deo Beauty Elixir Dry– varianta dry a deodorantului au grija de pielea subratului si o protejeaza eficient. In plus, parfumul deodorantului reinterpreteaza parfumul clasic Nivea si aduce in plus note moderne si revigorante de iasomie. Formula se usuca rapid si ofera protectie de incredere pentru intreaga zi.

De cativa ani, expertii Nivea lucreaza la dezvoltarea unei formule de ingrijire eficiente, care sa ne ajute pielea subratului sa nu mai fie uscata si aspra.

Dr Jens Schulz din departamentul de testare Nivea, ne spune ca Nivea Deo Beauty Elixir este o descoperire stintifica care aduce tot ce e mai bun din lapte in deodorant, iar dupa ani de cercetare si dezvoltare inteleg toate beneficiile laptelui, astfel ca l-au infuzat intr-o formula usoara, cu absorbtie rapida. Formula este blanda cu pielea, nu contine alcool si este perfecta pentru pielea sensibila, chiar si dupa epilat.

Unde se gasesc produsele Nivea Deo Beauty Elixir:

Aceste deodorante se gasesc atat online, cat si in supermarketuri, in zona beauty la un pret accesibil.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat noile deodorante Deo Beauty Elixir de la Nivea si ce parere aveti despre ele? Care va place cel mai mult? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

27 thoughts on “Noile deodorante Deo Beauty Elixir by Nivea

  1. Am cateva produse Nivea de care sunt super incantata. Abia astept sa cercetez si recomandarile tale. Mai ales varianta roll on. 🤔😘

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.