Reviews

Review rujuri lichide mate Farmasi

Farmasi e un brand iubit si apreciat de mine de ceva timp. Am fost incantata ca s-au relansat si sunt si mai incantata de colectia lor mare de produse. Pentru ca deja am testat cateva produse de la ei, m-am gandit sa va vorbesc putin despre noile rujuri lichide mate.

Initial, la relansare, am primit si eu un colet cu cateva produse pe care le-am incercat si despre care v-am vorbit pe canalul meu de Youtube. Gasit clipul aici.

Produsele Farmasi sunt calitative si au o gama larga de produse pe care le puteti achizitiona prin intermediul unui reprezentant. Puteti deveni si voi reprezentante daca dori, gasiti mai multe informatii la ei pe site.

Am incercat atat rujurile lichide mate din gama veche, cat si rujurile lichide mate din noua lor gama, asa ca am reusit sa constant o imbunatatire a acestora.

Ce e nou la rujurile lichide mate Farmasi din noua gama:

  • Rujurile lichide mate se usuca perfect mat
  • Sunt mai rezistente
  • Se simt foarte lejer si confortabil pe buze
  • Au o textura mult mai delicata
  • Nuantele sunt mult mai intense

Rujurile lichide mate Farmasi vin in 15 nuante diferite. Eu am incercat deja 5 nuante si sunt tare incantata de ele. Pe buzele mele sunt rezintente, se simt lejer, nu se transfera si au un pret accesibil de aproximativ 22lei.

Am rasfoit catalogul si am vazut si restul nuantelor de rujuri si pot sa va zic cu siguranta ca veti gasi o nuanta care sa vi se potriveasca. Eu am mai pus ochii pe cel putin 2 nuante si planuiesc sa le achizitionez in curand.

Am facut si un swatch pe mana acestor nuante pe care eu le am in colectie, gasiti nuanta fiecarui ruj, iar mai jos gasiti si un scurt clip cum arata nuantele pe buzele mele.

Sunt curioasa daca voi ati incercat noile rujuri lichide Farmasi asa ca astept sa imi spuneti in comentarii ce nuanta ati incercat si cum vi s-au parut.

Kisses

40 thoughts on “Review rujuri lichide mate Farmasi

  1. Rujurile arata foarte fain, eu sunt amatoare de rujuri mate. Trebuei sa le caut sa vad daca se gasesc si in magazine fizice

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.