Noutati si lansari de produse

Black Friday pe ultima suta de metri

Pentru ca perioada cea mai frumoasa din an se apropie si urmeaza sa daruim cadouri persoanelor dragi din viata noastra, m-am gandit sa vin cu cateva recomandari.

Cei de la Notino ne surprind cu o noua saptamana de Black Friday, astfel ca in perioada 25 noiembrie- 01 decembrie puteti profita de o reducere de 20% la brandurile populare selectate prin utilizarea codului black20.

Pentru ca tot am amintit de Notino, vreau sa va mai informez ca puteti profita de seturile cadou, pregatite pentru intreaga familie. Cu siguranta veti gasi cadouri de Craciun potrivite pentru cei dragi.

Deoarece am profitat si eu de oferta celor de la Notino, am astazi 3 recomandari de cadouri pentru femei, urmand sa revin cu cateva recomandari de cadouri de Craciun pentru barbati si pentru copii zilele ce urmeaza.

Pentru ca tot am vorbit de seturi, vreau sa va recomand setul de la L’Oreal cu mascara Paradise Extatic si oja de unghii in nuanta 552. Sunt sigura ca iubitele/mamele/prietenele voastre vor fi incantate de acest set. Mascara Paradise Extatic alungeste, curbeaza si lasa un efect wow genelor voastre, iar oja are o nuanta frumoasa de burgundi, potrivita pentru sarbatori.

O alta recomandare de care sunt sigura ca se vor bucura femeile din viata voastra este dispozitivul sonic de curatare a tenului, Foreo. Eu am ales varianta Foreo Luna PLay Plus, cu baterii, dar vestea buna este ca pe Notino, puteti alege unul dintre dispozitivele Foreo reduse cu pana la -40%.

Fondul de ten Teint Idole Ultra Wear vine ca ultima recomandare pentru voi. Este un fond de ten foarte bun, are acoperire mare, finish mat, rezista intreaga zi pe ten si merita sa profitati de aceste reduceri pentru a-l achizitiona.

Tot pe site, gasiti multe produse la preturi accesibile, la branduri precum: Carolina Herrera, Dermacol, Nyx Professional Makeup, Kerastase, L’Oreal si Avon.

Sper ca v-au placut recomandarile mele, asa cum am promis, revin cu recomandari pentru barbati si pentru copii.

Sunt curioase voi ce aveti in wishlist pentru cadourile de Craciun asa ca astept sa imi scrieti in sectiunea de comentarii.

Kisses

33 thoughts on “Black Friday pe ultima suta de metri

  1. Sunt super produsele alese👌. Sunt curioasa de fondul de ten de la Lancome😍.
    Anul acesta pe lista pe afla produse de la hudaBeauty si Fenty , mai exact paleta DessertDusk si iluminatorului de la FentyBeauty ☀️✨

    Liked by 1 person

  2. Sunt super produsele alese de tine 👌. Sunt curioasa cum se comporta fondul de ten de la Lancome.
    Anul acesta pe wishlist se afla : paleta de la HudaBeauty si iluminatorul de la FentyBeauty 😍☀️

    Like

  3. Un adevărat regal al ofertelor pe Notino. Voi profita pentru completarea cadourilor de Crăciun.
    Fondul de ten de la Lancome l-am testat si crd că poate fi un cadou pentru mine 🙂

    Like

  4. Am si eu cateva dorinte din cele mentionate de tine. Foreo este in topul listei mele si pana acum n-am apucat sa mi-l iau. Poate zilele astea imi fac curaj sa mi-l comand. In rest, ce sa zic, fondul de ten de la Lancome este preferatul meu

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.