Reviews

Review produse Gerovital Plant

Va invit in cele ce urmeaza sa descoperiti alaturi de mine noua gama Gerovital Plant, care contine produse pentru ingrijirea zilnica a tenului, avand la baza ingrediente de origine naturala in proportie de pana la 98%, care ofera protectie naturala microbiana si beneficii multiple pentru tenul normal si mixt.

Inovatia adusa de gama Gerovital Plant este Complexul Poliplant Microbiom Protect, format din Equibiom, extract din radacina de brusture si un complex natural de plante din flora locala, care diminueaza reactivitatea pielii si procesele inflamatorii, protejand Microbiomul- format din totalitatea bacteriilor bune si rele de la suprafata pielii. Acesta are un rol foarte important in cresterea imunitatii si de protectie a organismului impotriva bacteriilor daunatoare, astfel pielea este mai sanatoasa si capabila sa se regenereze.

Produsele din noua gama Gerovital Plant iti vor oferi un program complet de ingrijire, care acopera curatarea si hidratarea tenului, asigurand totodata regenerarea pielii si un plus de luminozitate si vitalitate.

Mai jos gasiti cateva informati despre produsele din gama Gerovital Plant:

Apa micelara Gerovital Plant Microbiom Protect– curata bland fata, ochii si buzele prin captarea de catre micele a machiajului, sebumului sau a altor impuritati. Are peste 96% ingrediente de origine naturala, ofera protectie naturala microbiana, purifica si restabileste echilibrul natural al pielii. Este recomandata pentru un ten normal si mixt, vine intr-un ambalaj de 150ml, dar gasiti la un pret avantajos si varianta la 400ml. O gasiti aici.

Sfat: demachiati tenul zilnic, indiferent daca ati folosit sau nu machiaj. Dupa demachiere intotdeauna spalati tenul cu un gel de curatare.

Booster Gerovital Plant Vitalitate si Stralucire Microbiom Protect– este un ser cu o formulare fluida, care se absoarbe usor in piele, conceput pentru tenul normal si mixt. Poliplant Microbiom Protect, serul ofera un suport activ pentru revitalizarea tenului si pentru reechilibrarea microbiomului pielii. Sepitonic M3, un complex de saruri minerale indispensabile metabolismului celular stimuleaza respiratia celulara si regenerarea pielii. Niacinamida imbunatateste circulatia capilara si impreuna cu Vitamina C lipozomala sustine sinteza noilor fibre de colagen. Tenul dobandeste un aspect mai tanar, mai revitalizat si mai sanatos. Gasiti boosterul aici.

Sfat: serul se aplica singur, sau in asociere cu alte produse de ingrijire (creme, seruri), preferabil seara pentru a permite tenului sa se regenerez mai rapid. Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor. Nu necesita clatire.

Crema hidratanta Gerovital Plant Microbiom Protect– este special conceputa pentru mentinerea unui nivel optim de hidratare a tenurilor normale si mixte. Uleiul de masline si Aquaxylul, alaturi de structura cremei bogata in ingrediente naturale, refac functia de bariera a pielii contribuind la diminuarea pierderilor transepidermale de apa si la cresterea rezervelor hidrice din derm si epiderm. Complexul Poliplant Microbiom Protect restabileste echilibrul microbiomului pielii. Ca atare, pielea e mai sanatoasa, mai putin reactiva si implicit mai hidratata. Sepitonic M3, complex de minerale indispensabile metabolismului celular, revitalizeaza celulele si creste consumul de oxigen la nivelul acestora. O gasiti aici.

Sfat: aplicati crema zilnic, pe fata, gat si decolteu.

Cum m-am inteles cu produsele din gama Gerovital Plant:

Mi-au placut produsele din aceasta gama, fiind si potrivite tenului meu mixt, am avut rezultate bune. Apa micelara curata machiajul si impuritatile eficient, boosterul mi-a facut tenul mai luminos, iar crema e un mare ajutor in perioada rece fiind foarte hidratanta.

Dupa parerea mea, produsele au un pret accesibil si merita incercate, in special pentru ca ingredientele lor sunt de origine naturala si cred ca ar trebui sa sustinem si brandurile romanesti.

Sunt curioasa daca voi ati incercat gama Gerovital Plant si cum vi se pare asa caastept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

37 thoughts on “Review produse Gerovital Plant

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.