Favorite

Napolitanele spirale cu gust de copilarie de la Pan Food Sibiu

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu cand vine vorba despre copilarie, imi amintesc cu drag de gustul napolitanelor spirale, crocante la exterior, moi, pufoase si pline de crema in interior. Da, napolitanele acelea inca exista. Cei de la Pan Food Sibiu au reprodus gustul original al acestor napolitane si le gasiti in 3 variante: cu vanilie, cu ciocolata si cu cocos.

Pan Food este o companie cu capital 100% romanesc, produce o gama larga de produse zaharoase, numarandu-se printre putinele firme de acest gen in Romania. Imbinand cu succes valorile traditiei cu ideile inovatoare ale prezentului, Pan Food a creat o gama variata de produse care, cu siguranta tin pasul cu calitatea si diversitatea produselor din acest domeniu.

Va amintiti? Cand eram mici ne-am fi jucat non-stop fotbal, sotron, tara tara vrem ostasi, pitita, lapre gros si multe alte jocuri. In pauzele de la scoala mancam fiecare ce aveam la pachet si imparteam si intre noi. Dar cel mai amuzant e ca desi aveam fiecare pachet de la mama, sarea gardul scolii si mergeam la patiserie sa ne cumparam ceva bun, dulce, sarat. Mai tineti minte ce ne luam? Branzoici, strudel cu mere sau visine, covrigi, gogosi, ciocolata de casa, salam de biscuiti sau acele napolitane spirale cu cacao sau ciocolata.

Yummy, erau atat de bune, nu ma puteam opri din mancat.

Dar ce credeti, acum ne putem bucura din nou de gustul copilariei deoarece cei de la Pan Food au reprodus gustul original al acestor napolitane. Aromele sunt delicioase, sunt atat de crocante la exteriori si atat de dulci la interior ca nu te poti opri din a le manca.

Cei de la Pan Food aleg cu grija ingrediente naturale si cauta mereu sa imbunatateasca retetele. In plus, nu au renuntat la prepararea manuala a produselor, adaugand la fiecare desert si putina dragoste, alaturi de alte ingrediente care sa ne bucure simturile si papilele gustative.

Tot din partea celor de la Pan Food am primit si eu 3 cutii cu napolitane spirale de care s-a bucurat toata familia. Alex isi ia in fiecare dimineata o napolitana la munca si se bucura de ea la micul dejun. Mie imi place sa le consum ca gustari, intre mesele principale de obicei.

Am pregatit si un mic concurs pe Instagram pentru voi, asa ca daca inca nu v-ati inscris, fuguta sa va inscrieti ca mai sunt cateva ore pana la finalul concursului. Gasiti concursul aici.

Ma bucur ca s-au gandit sa reproduca aceste napolitane!

Daca vreti mai multe informatii despre Pan Food sau despre produsele lor, ii gasiti aici.

Sunt curioasa daca voi ati incercat aceste naspolitane spirale, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

19 thoughts on “Napolitanele spirale cu gust de copilarie de la Pan Food Sibiu

  1. Sunt delicioase aceste napolitane!! Ma bucur ca au aparut pe piata la noi. Chiar ma duc cu gandul la copilarie. 😍😍

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.