Noutati si lansari de produse

Noile creioane de ochi Tatoo Liner de la Maybelline

Maybelline vine mereu cu noutati in materie de makeup, iar de data aceasta a lansat o gama de creioane de ochi numite Tatoo Liner. Am primit si eu 5 nuante superbe si ma gandeam sa va povestesc putin despre ele.

De-alungul timpului am incercat o multime de creioane de ochi, unele mai bune, altele mai proaste, dar mereu am cautat creioane cu varf subtire, pigmentate, cu care sa imi fie usor sa imi trasez codite de tus.

Creioanele Tattoo Liner de la Maybelline is tare faine, sunt extrem de pigmentate, sunt cremoase, rezistente si vin in nuante superbe.

Ce promit creioanele de ochi Tattoo Liner Maybelline:

  • Confera ochilor un look intens si captivant
  • Nu se decoloreaza, nu se intinde si este rezistent la apa intreaga zi
  • Aluneca usor pe pleoape si deseneaza o linie precisa
  • Textura moale, de tip gel, asigura o aplicare usoara
  • Varf cremos, ascutit, foarte pigmentat si rezistenta mare

Cum m-am inteles eu cu aceste creioane de ochi:

Am testat prima oara creioanele de ochi pe mana si am constatat cu bucurie ca dupa cateva spalari cu apa si sapun ele nu s-au sters. Primul gand a fost ca sunt extrem de rezistente si asa au si fost. Am reusit sa indepartez creioanele cu o apa micelara bifazica.

Le-am incercat mai apoi si pe pleoape si am observat ca varful e atat de cremos si de precis incat am reusit sa trasez o linie precisa. Nuantele sunt foarte pigmentate, le puteti folosi si pe post de fard de ochi. Arata bine, rezista intreaga zi nemiscate de la loc si au un pret accesibil.

De unde puteti cumpara creioanele Tattoo Liner Maybelline:

In primul rand, cred ca le gasiti si in supermarketuri, la sectiunea beauty. Le gasiti si online si au un pret aproximativ de 30 lei.

Pentru toate iubitoarele de creioane de ochi, vi le recomand cu mare drag. Gasiti nuante pe placul vostru, iar faptul ca sunt atat de rezistente sunt sigura ca o sa va incante.

Am facut swatch-uri pe mana pentru voi, la nuantele pe care le am eu si le-am folosit si in cateva tutoriale de makeup pe care poate le-ati urmarit pe instagram.

Si 2 mascara pe care vreau sa vi le recomand de la Maybelline sunt Lash Sensational si Lash Sensational Luscious cu ulei. Sunt cele mai apreciate mascara de la Maybelline si eu zic ca merg perfect cu Tatoo Liner aplicat ;).

Sunt curioasa daca voi ati incercat creioanele de ochi Tattoo Liner de la Maybelline si ce parere aveti despre ele asa ca nu ezitati sa imi scrieti in comentarii.

Kisses

41 thoughts on “Noile creioane de ochi Tatoo Liner de la Maybelline

  1. Creioane de la Maybelline nu am încercat dar mascara Lash Sensational o am și este foarte buna, oferă volum și alungește genele.

    Liked by 1 person

  2. Arata foarte bine creioanele de ochi, iar referitor la rimel sa stii ca am si eu in plan sa incerc produsele lor pentru ca am vazut ca sunt cateva extrem de apreciate

    Liked by 1 person

  3. Ce bine arata aceste creioane! Deep Teal e o nuanta foarte frumoasa!! Mama mea ar dori toate creioanele caci ea le foloseste mai des ca mine. 😃 Poate o surprind de Craciun cu ceva in plus.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.