Noutati si lansari de produse

Idei de cadouri de Craciun oferite de Notino

Luna cadourilor e aici. Agitatia cautarii cadourilor perfecte pentru persoanele dragi a inceput de mai bine de 2 saptamani. Ma gandeam sa va ajut cu cateva idei de cadouri, poate mai sunt persoane care inca nu si-a terminat lista de cumparaturi.

Notino a pregatit o multime de cadouri de Craciun, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

Dupa parerea mea, femeile se vor bucura intotdeauna de seturile de produse. Pe Notino gasiti o sumedenie de seturi la preturi accesibile. Puteti opta pentru seturi cu produse de makeup sau pentru seturi cu produse de ingrijire. Sunt sigura ca oricare din aceste seturi vor fi pe placul femeilor.

Eu am ales deja un set dragut cu produse de la Elizabeth Arden, un set de ingrijire care contine faimoasa crema de fata Eight Hour Cream Miracle Moisturizers, o crema de maini si un spray multifunctional pentru ten, corp si par din aceeasi gama. Setul are pretul de 109lei si sunt foarte incantata sa incerc aceste produse care erau pe lista mea de ceva timp.

Si pentru barbati exista seturi frumoase, seturi pentru ingrijire, seturi cu parfum sau seturi speciale pentru ingrijirea barbosilor din viata voastra. Sunt o multime de branduri din care puteti alege, depinde doar de gusturile persoanei dragi. Gasiti si seturi mai accesibile ca pret, dar si seturi cu produse high-end.

Sunt entuziasmata sa va anunt ca gasiti seturi de ingrijire si pentru copii, seturi formate din geluri de dus, spumante de baie si diverse accesorii pentru cei mici. Cu siguranta veti gasi un set potrivit pentru nazdravanul sau nazdravana din familia voastra.

Notino mai vine cu cateva vesti bune: aveti 10% reducere la toate seturile cadou folosind codul craciun.

De asemenea, Notino va pune la dispozitie posibilitatea de ambalare cadou pentru suma de 23 RON sau de gravare pe produse pentru a face cadoul sa fie mai special. Ambele variante mi se par idei bune si eu cu siguranta as opta pentru una din aceste optiuni puse la dispozitie de catre Notino,

Sunt tare curioasa voi ce cadouri le-ati oferit persoanelor dragi din viata voastra asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

45 thoughts on “Idei de cadouri de Craciun oferite de Notino

  1. M-au tentat tare mult chiar și ultima oară când mă aflam într-un magazin de specialitate, produsele Elizabeth Arden. Mi-ar placea ca Moșul să fi reținut și să mi-l ia de pe Notino 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.