Reviews

Review produse Charm Beauty

Am avut ocazia recent sa incerc cateva produse Charm Beauty, iar pentru ca nu este un brand foarte mediatizat la noi, m-am gandit sa va povestesc putin despre ei, cu ce se ocupa, ce produse au si cum a inceput pasiunea lor pentru beauty.

Charm Beauty ofera o gama larga de produse, importate din Marea Britanie, produse cu ingrediente de origine naturala, fara parabeni sau conservanti. Produsele nu sunt testate pe animale, Charm Beauty considera ca nici animalele, nici oamenii, dar nici mediul inconjurator nu ar trebui sa sufere pentru luxul nostru.

Charm Beauty considera ca investitia in produse de ingrijire a pielii de inalta calitate si o abordare holistica si proactiva a frumusetii este primul pas catre o piele sanatoasa. Astfel ca, fiecare formula este bazata pe un amestec unic de uleiuri esentiale, extracte botanice, vitamine si minerale menite sa restabileasca armonia si echilibrul atat pentru mine, cat si pentru corp.

Ce produse am incercat si cum mi s-au parut:

Din categoria de produse de baie si ingrijire am incercat urmatoarele: gelul de dus Bomb sea salt, pudra de baie Bomb sea salt, scrubul de corp Bomb Pink Marmalade, untul de corp cu musetel si bergamota si cateva bombe de baie.

Gelul de dus Bomb sea salt– cu saruri marine, este un gel de dus bland care curata eficient, are un miros fresh si vine intr-un recipient de 300ml cu un sistem de dozare foarte util pentru a nu risipi produs.

Scrubul de corp Pink Marmalade– un scrub cu miros genial. Stiti deja ca ador scruburile de corp si sunt nelipsite din rutina mea de ingrijire, asa ca m-am bucurat sa il incerc pe acesta de la Charm Beauty. Printre ingredientele acestui scrub se afla uleiul de migdale, lemongras si alte uleiuri esentiale care lasa pielea fina si catifelata.

Pudra de baie Meadow fresh powder– este fix cum ii zice si numele, o pudra foarte fina de baie. Miroase foarte fresh, contine saruri marine, uleiuri esentiale, iar uleiul de migdale si cel de masline face ca pielea sa ramana catifelata si hidratata dupa baie.

Bombele de baie– au fost primele pe care le-am incercat de la acest brand. Imi plac mult pentru faptul ca hidrateaza pielea si o lasa foarte fina. Sunt si foarte aspectuoase bombele, unele arata de-a dreptul delicios. Va las aici un link sa aruncati un ochi.

Untul de corp Summer Holiday– este un unt light, are ca ingrediente musetel, bergamota si uleiuri esentiale. Mie mi se pare ca se absoarbe rapid si hidrateaza bine pielea, iar mirosul fresh se mentine foarte bine pe parcursul zilei.

De ce consider ca aceste produse merita incercate:

In primul rand pentru ca sunt produse cu ingrediente de origine naturala, fara parabeni si netestate pe animale. Daca asta nu e un motiv care sa va convinga, vreau sa mai adaug faptul ca miros minunat produsele si chiar fac ceea ce promit.

De unde se pot cumpara produsele Charm Beauty:

Produsele Charm Beauty se gasesc la ei pe site si au preturi bune.

Va puteti rasfata cu selectia lor de produse pentru corp infuzate cu elemente nutritive, vitamine, uleiuri esentiale, extracte din plante, fructe si flori, antioxidanti care hidrateaza si protejeaza pielea in acelasi timp.

Puteti imparti magia Charm Beauty si cu cei dragi. Pe site gasiti o selectie de cadouri unice, colorate si aromate, inspirate din tot ce are mai bun natura.

Va recomand cu mare drag sa incercati produsele Charm Beauty!

Sunt curioasa daca voi le-ati incercat si ce parare aveti despre produse, asa ca, nu ezitati sa imi scrieti in sectiunea de comentarii.

Kisses

42 thoughts on “Review produse Charm Beauty

  1. Ai dreptate, produsele Charm beauty nu sunt foarte mediatizate la noi dar am auzit de ele. Mi-a plăcut ce am auzit despre ele și mi le-am trecut pe lista de cumpărături viitoare.
    Mulțumesc pentru recomandare!

    Liked by 1 person

  2. Grija pentru mediu ar trebui sa intre in palmaresul multor branduri. E de apreciat demersul lor, iar produsele lor incercate. Bombele imi fac cu ochiul.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.