Reviews

Review gama Treasured Rose Biotissima

Am primit inainte de sarbatori spre testare, din partea celor de la LifeCare, doua produse Biotissima pentru ingrijirea corpului: un produs 2 in 1 gel de dus si spumant de baie si o crema de corp, ambele produse din gama Treasured Rose, cu trandafiri si ma gandeam sa va povestesc si voua despre aceasta gama.

Produsele Biotissima imi sunt cunoscute, am incercat in trecut cateva produse pentru ingrijirea tenului care mi-au placut mult si despre care v-am vorbit aici.

Gama Treasured Rose, asa cum am mentionat, este pentru ingrijirea corpului, iar produsele din gama aceasta inglobeaza ingrediente delicate ce intaresc bariera naturala de aparare a pielii.

Beneficii si efecte:

2 in 1 Gel de dus si Spumant de baie Treasured Rose– produsul are un parfum fin, floral care te relaxeaza si te rasfata de fiecare data cand il utilizezi. Are o formula cremoasa care sustine refacerea barierei de protectie a pielii. Ingredientul principal al acestui produs este apa de trandafiri care contine antioxidanti ce neutralizeaza radicalii liberi si redau pielii noastre un aspect sanatos. Contine si extract de eucalipt care are proprietati antiseptice, vitaminele B3 si B5 hranesc pielea, iar aloe vera bio are proprietati de hidratare si calmare a pielii. Il gasiti aici.

Crema de corp Treasured Rose– are o textura delicata, ce asigura protectie impotriva factorilor nocivi si a poluarii. Printre agentii activi de hidratare se numara apa de trandafiri si aloe vera bio care protejeaza si reduc senzatia de piele tensionata, iar untul de shea, cacao, ulei de seminte de struguri si uleiul de migdale, alaturi de vitamine si antioxidanti, ofera protectie naturala impotriva factorilor externi, mentinand pielea neteda si catifelata. Este ideala pentru toate tipurile de piele si o gasiti aici.

Cum m-am inteles cu aceste produse:

Daca ma urmariti de mult, stiti deja ca eu ador produsele care contin trandafiri, sau apa de trandafiri, mi se par minunate pentru pielea mea. Mi-au placut produsele din gama Treasured Rose, sunt produse cu o textura usoara, delicata care hidrateaza si catifeleaza pielea. Mirosul spumantului se mentine in cada, iar crema de corp se absoarbe rapid in piele si hidrateaza.

Produsele le gasiti pe site-ul celor de la Life Care, sunt produse foarte ok din punctul meu de vedere pe care ar trebui sa le incercati, in special daca si voua va plac produsele care contin trandafiri.

Ce mai e de mentionat dupa parerea mea este faptul ca produsele nu sunt facute din ingrediente de origine animala si nici nu sunt testate pe animale. Lista completa a ingredientelor o gasiti pe site, la descrierea produselor. Eu le recomand cu drag!

Voi ati incercat produsele Treasured Rose pana acum? Cum vi s-au parut?

Kisses

50 thoughts on “Review gama Treasured Rose Biotissima

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.