My happy place. Bucharest

Experienta Escape Room

Va povesteam in ianuarie pe Instagram ca am decis sa mergem la Escape Room. Pentru mine e a doua oara cand experimentez Escape Room, dar pentru Alex a fost prima data si surprinzator i-a placut mult. M-am gandit sa va povestesc si voua putin despre aceasta experienta, bineinteles fara a va oferi detaliile cu care sa rezolvati puzzle-ul si sa evadati.

Asa cum am mentionat, eu am mai avut parte de aceasta experienta acum cativa ani, dar a fost cu totul diferita si asta imi place la Escape Room, la orice camera veti alege sa mergeti, experienta va fi diferita din toate punctele de vedere.

Dupa un lung research pe internet, am hotarat sa mergem la Locked-in Escape Room, situat in apropiere de Manastirea Radu Voda, Bucuresti. Locatia e cumva centrala, in spatele Bibliotecii Nationale. Aveau disponibile 3 camere, noi am ales Dracula’s Secret, aceasta fiind si cea mai interesanta.

Cum a fost experienta Dracula’s Secret?

Povestea prezentata inca de pe site a fost foarte captivanta. Este vorba despre faimosul Dracula, despre care se stie ca a fugit undeva la mijlocul secolului XV, iar rumori se aud ca se ascunde intr-o casa parasita, in apropiere de Manastirea Radu Voda. Curiosi din fire, am intrat in casa, am gasit camera, am fost incuiati acolo si am avut la dispozitie 1h sa il gasim pe contele Dracula, cheia si sa evadam din camera.

Camera in care am intrat mi s-a parut destul de modesta, cu cateva piese de mobilier. Am avut cateva indicii si mesaje la dispozitie sa putem descifra codul. Initial am fost putin dezamagita, ma gandeam ca nu vom reusi sa ne concentram si vom ramane o ora in acelasi punct.

Am ramas placut surprinsa la gasirea indiciului care ne-a oferit o alta experienta.

Dupa cateva incercari esuate, am reusit sa descifram codul si sa evadam din camera. Dupa parerea mea, la un Escape Room, cel mai important este lucru in echipa, doar asa veti reusi sa gasiti cheia si sa evadati din camera.

Nu vreau sa va mai dau alte indicii pentru ca poate veti hotara sa mergeti si voi la camera Dracula’s Secret de la Locked-in,dar am sa va dau cateva detalii cu privire la pret in randurile ce urmeaza.

Preturi si alte informatii:

Pretul acestei experiente, mai bine zis pentru aceasta camera a fost 70 lei, la care se mai adauga taxa de 40 lei pe persoana.

Pretul variaza de la Escape Room la Escape Room si de la o camera la alta.

Merita experienta Escape Room:

Clar Da! Mi se pare ca este un lucru de bifat de pe lista oricui!

Este o experienta placuta in ciuda faptului ca de obicei camerele sunt semi-obscure, putin infricosatoare. Experienta in sine e frumoasa. Plus ca necesita multa concentrare pentru a rezolva diverse puzzle-uri, pentru a descifra un cod sau a gasi indicii care sa te ajute.

Noi cu siguranta vom repeta experienta, chiar e un lucru de incercat cel putin o data in viata!

Voi ati fost pana acum la vreun Escape Room? Cum vi s-a parut experienta?

Kisses

50 thoughts on “Experienta Escape Room

  1. Ai avut parte de o experiență super. Mie nu știu dacă mi-ar plăcea să “mă joc” așa. Sunt mai fricoasă din fire, mă sperii repede și stau prost cu inima.
    Mulțumesc totuși pentru recomandare, am cui să o transmit.

    Liked by 1 person

  2. Woo suna super fain acest Escape Room! Chiar pare fun si misterios!! Am fost recent la primul meu ER si mi-a placut mult. A fost cu o camera Harry Potter! 😍

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.