Lifestyle

Idei de cadouri de Valentine’s Day

Februarie este numita si luna iubirii, a indragostitilor, e un prilej bun de a darui si primi cadouri. Iar daca tot se apropie Valentine’s Day si Dragobete, cei de la Notino vin in ajutorul nostru cu o multime de cadouri potrivite pentru aceasta ocazie. Ma gandeam sa va ajut si eu cu cateva recomandari de cadouri de Valentine’s Day pentru persoanele dragi.

Femeile sunt destul de usor de multumit, asa ca ma gandeam sa incep cu ele. Ce poate fi un cadou mai potrivit pentru o femeie daca nu produse de makeup? Iar din aceasta categorie vreau sa va recomand trei produse care sunt sigura ca vor cuceri inima oricarei femei.

Voi incepe cu lotiunea de corp Love Spell de la Victoria’s Secret deoarece femeile adora lotiunile de corp, in special cele cu miros puternic de la un brand cunoscut si apreciat, ca mai apoi sa continui cu doua produse nelipsite dintr-o trupa de machiaj si anume rujul Rouge Signature de la L’Oreal intr-o nuanta seducatoare de rosu intens care pune buzele in evidenta si rezista eroic intreaga zi si paleta Newtrals de la Makeup Revolution cu nuante superbe, potrivite atat pentru un machiaj de zi, cat si unul de seara.

Pentru barbati, eu sugerez sa mergeti la sigur si sa optati pentru un parfum care stiti ca i se potriveste si ii place. Eu recomand Aqua di Gio de la Giorgio Armani care e un parfum clasic, fresh cu aroma citrica, foarte apreciat de barbati.

Daca alegeti cadourile de pe Notino, aveti posibilitatea de a crea un cadou personalizat si sa il gravati cu numele persoanei iubite sau un citat romantic cu care sa impresionati. Daca doriti sa ambalati cadoul intr-o cutie frumoasa si eleganta, puteti opta pentru acest lucru la pretul de 23 RON.

Sunt curioasa voi ce cadouri intentionati sa le faceti persoanelor iubite, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

64 thoughts on “Idei de cadouri de Valentine’s Day

  1. Cred că bărbații își doresc un parfum de Ziua Îndrăgostiților și dacă e gravat, surpriza va fi mai mare.
    Femeile sunt mai ușor de mulțumit, un parfum, o paletă, un ruj, toate aduc bucurie.

    Liked by 1 person

  2. Cred ca miroase asa fain acel parfum!! Parca il mirosissem mai demult si mi-a placut. Un cadou fain pentru barbati. Imi plac si recomandarile tale pentru femei! 😍😍

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.