Noutati si lansari de produse

Noile farduri de pleoape cu textura cremoasa Color Tattoo de la Maybelline

Ati vazut aceste farduri de pleoape atat de des folosite in tutorialele mele de makeup incat m-am gandit ca ar fi bine sa va si povestesc putin despre ele, aici pe blog. Noile farduri de pleoape Color Tattoo de la Maybelline au o multime de particularitati, iar in cele ce urmeaza o sa vi le dezvalui si voua.

Fardurile de pleoape Color Tattoo sunt de fapt o relansare, ele au mai fost pe piata acum ceva timp dar sub o alta denumire. Noile farduri de pleoape vin cu o formula noua, cu o multime de particularitati si diverse culori pe placul tuturor.

Am avut ocazia sa le testez cateva luni bune, cred ca sunt mai bine de 3 luni de cand le-am primit intr-un minunat colet PR Maybelline. Daca tineti minte coletul pe care vi l-am aratat si pe Instagram, a venit la pachet cu niste briose superbe, delicioase, in aceleasi culori cu nuantele fardurilor. Briosele au fost de la Tort Design si au fost apetisante.

Am primit 8 nuante superbe, iar de atunci nu este zi in care sa nu le folosesc ca baza de machiaj.

Cu ce sunt mai speciale fardurile Color Tattoo fata de alte farduri de pleoape:

Noua tehnologie vine cu urmatoarele particularitati:

  • intensitate de durata
  • formula fara migrare
  • rezistenta de pana la 24h
  • rezistenta la apa
  • rezistenta la transfer
  • gama extinsa
  • nuante sidefate
  • nuante mate

Cum pot fi folosite fardurile Color Tattoo:

Fardurile Color Tattoo pot fi folosite fie ca o baza pentru ca mai apoi sa aplici un alt fard iar nuanta lui va fi mult mai pigmentata si intensa sau pot fi folosite pe post de fard pentru a uniformiza frumos nuanta pleoapei. Mie mi se par superbe nuantele si le-am purtat si ca obaza si ca fard, iar rezistenta lor este indelungata.

Unde se gasesc fardurile Color Tattoo:

Fardurile Color Tattoo de la Maybelline se gasesc atat online, pe diverse site-uri, cat si in magazine fizice cum ar fi DM la pretul recomandat de 31 lei.

Vin intr-un ambalaj chic, de sticla, usor de luat in geanta si aplicat la nevoie. Le gasiti in mai multe nuante, atat nuante mate, cat si nuante sidefate. Se pot aplica foarte usor cu degetul si estompa cu o pensula, iar faptul ca sunt rezistente la apa mi se par potrivite pentru vara, mare, plaja, soare.

Eu le recomand cu mare drag! Mie personal imi plac tare mult si asa cum am mentionat, le folosesc zilnic de cand le-am primit si sunt foarte multumita de ele.

Also va recomand sa intrati pe site-ul celor de la Tort Design sa vedeti ce prajituri si torturi apetisante fac.

Sunt curioasa daca voi le-ati incercat pana acum si ce parere aveti despre ele asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

59 thoughts on “Noile farduri de pleoape cu textura cremoasa Color Tattoo de la Maybelline

  1. In general imi plac produsele Maybelline. acest colet PR e foarte fain, clar mi-ar fi plăcut sa primesc si eu unul asemanator. Brioșele alea arata atat de apetisant

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.