Jurnal de ganduri

Zile ploioase si lumanari parfumate

Ploua mult in ultima saptamana. Ploua marunt. Aud stropii cazand pe pervaz. Ador ploaia, mi se pare vremea perfecta pentru a crea o atmosfera linistita, cozy si relaxanta. Pentru a crea aceasta atmosfera cozy intotdeauna aprind lumanari. Fix despre asta vreau sa va povestesc astazi, despre lumanari parfumate.

Brandurile mele preferate in materie de lumanari parfumate le gasesc pe Notino, iar printre preferatele mele se afla DW Home, Bath & Body Works si Yankee Candle. Mi se pare ca pe Notino, pe langa varietatea mare de lumanari parfumate, pretul lor e pentru toate bugeturile.

Ultima lumanare frumos mirositoare pe care am ales-o de pe site este de la DW Home, cu aroma de bujori proaspeti si trandafiri. Umple casa cu o aroma minunata, dulce, de flori de vara, proaspat taiate din gradina, creand astfel o atmosfera confortabila, unde te simti intotdeauna relaxat. Ce e cu totul special la aceste lumanari de la DW Home este faptul ca sunt lumanari cu ceara de cocos si uleiuri esentiale. Puteti gasi o multime de lumanari cu ceara de soia pe site.

Un alt brand preferat este Bath & Body Works. Acum cativa ani cautam disperata aceste lumanari stiind ca se gasesc doar in strainatate. Am fost maxim de entuziasmata cand am aflat ca gasesc aromele preferate plus alte o multime de arome pe Notino. Am cateva lumanari Bath & Body Works in wishlist pe care abia astept sa le achizitionez. Mie imi plac mult aromele florale, dar si aromele care ma duc cu gandul la dulciurile bunicii.

Am incercat si ceara de lumanari de la Yankee Candle. Au o multime de arome, de la arome dulci pana la arome fresh. Gasiti pe site si lumanari Yankee Candle la diverse gramaje.

Dupa parerea mea, cea mai frumoasa zi ploioasa este aceea cand o petreci acasa, citind cartea preferata cu o lumanare parfumata alaturi care sa iti induca o stare deplina de relaxare.

Nu uitati ca pe Notino gasiti o multime de reduceri, atat la lumanari parfumate, cat si la restul produselor. Puteti profita de aceste oferte avand in vedere ca se apropie Dragobete.

Sunt tare curioasa voi ce lumanari parfumate preferati si daca ati incercati pana acum lumanarile de pe Notino, ce arome ati incercat, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

48 thoughts on “Zile ploioase si lumanari parfumate

  1. Sunt mare fan al lumânărilor parfumate. Îmi plac aromele, culorile și starea pe care o induc. Folosesc des lumânări parfumate, nu-mi lipsesc din casă și sunt mereu în căutare de noi arome , forme și culori.
    Mulțumesc pentru recomandări, fug pe Notino.

    Liked by 1 person

  2. Îmi plac mult lumânările parfumate. În special cele cu vanilie. Foarte bune ofertele de la Notino de săptămâna asta. Eu aștept acum o comandă.

    Liked by 1 person

  3. Imi plac lumanarile parfumate si in perioada asta fac abuz de ele. Cred ca acum este perioada lor. Cu toate astea, imi doresc vreme calda si frumoasa pentru ca iubesc soarele

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.