Favorite

Poarta un machiaj Glam de 8 Martie

Se apropie cu pasi repezi 8 Martie, Ziua Femeii. Inca un prilej bun sa serbam femeile dragi din viata noastra si sa le facem sa se simta speciale. Si care este cea mai frumoasa parte daca nu cadourile de 8 Martie?

Pentru ca la noi e traditie sa iesim la restaurant sa sarbatorim Ziua Femeii, am sa profit si am sa port un machiaj Glam folosind produsele unui brand foarte apreciat de mine in ultima perioada: Nyx Professional Makeup. Am facut o mare pasiune pentru acest brand si am observat ca am foarte multe produse de la ei in colectia mea de makeup.

Un machiaj Glam pentru mine incepe chiar cu baza, iar pentru asta folosesc primerul Nyx High Definition Studio Photogenic, o baza foarte faina care blureaza porii dilatati si face ca tenul sa fie fin, pregatit pentru urmatorul pas, fondul de ten.

Inca 2 produse Nyx care imi plac mult sunt: pudra High Definition Studio Photogenic, din aceeasi gama cu primerul, care nu incarca tenul deloc si face ca machiajul sa reziste ore in sir, si rujul Powder Puff Lippie, un ruj cu pernite aplicatoare care confera buzelor stralucirea de care au nevoie pentru a iesi in evidenta. Gasiti rujul in 14 nuante minunate.

Pentru a adauga touch-ul de Glam am sa folosesc o paleta superba de glittere de la Makeup Revolution, de care cu siguranta v-am mai povestit. Paleta are nuante superbe, pigmentate, suficient de cremoase, perfecte pentru un look Glam. Paleta se numeste Pressed Glitter Palette si vine in 5 modeluri disponibile, cu nuante pe placul tuturor, potrivite pentru machiaje Glam, machiaje de seara, elegante. M-a cucerit paleta de cand am vazut-o si mai am pe lista un model pe care vreau sa il achizitionez.

Va las aici o poza cu machiajul Glam pe care l-am creat eu pentru aceasta ocazie.

Ca sa vin cu o veste buna, cei de la Notino au o multime de oferte bune la diverse branduri, iar saptamana aceasta beneficiati de -8% reducere la produsele destinate femeilor, folosind codul reducere8.

Ati profitat de oferta Notino? Ce produse ati folosi voi pentru un machiaj Glam de 8 Martie? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

45 thoughts on “Poarta un machiaj Glam de 8 Martie

  1. Sunt mare fana a machiajelor si mereu sunt entuziasmata cand descopar noi produse! Tot de la Notino imi comand si eu produsele cosmetice pentru ca gasesc foarte multe optiuni, ajung rapid si au mereu preturi foarte tentante 🙂 Bineinteles, am profitat si de oferta lor de 8 Martie! P.S: Machiajul tau este minunaaat :*

    Liked by 1 person

  2. Foarte frumos machiajul tau!! Produsele Makeup Revolution sunt faine de tot. Imi doresc si eu o paleta cu glitter de la ei!! ^_^

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.