Noutati si lansari de produse

Maybelline SuperStay Ink Crayon

Cu siguranta stiti deja de noile creioane SuperStay de la Maybelline. Dar daca totusi nu ati aflat inca, vreau sa va povestesc in cele ce urmeaza putin despre ele.

Creioanele SuperStay de la Maybelline au aparut de ceva timp pe piata. Eu le-am vazut intial pe Notino, iar mai apoi si pe alte cateva site-uri. De curiozitate am cumparat o nuanta de roz, iar folosindu-l zi dupa zi, mi-am dat seama cat de mult imi place.

Abia de Craciun, am primit un coletel superb din partea celor de la Maybelline cu alte trei nuante superbe ale creioanelor de buze SuperStay Ink Crayon.

Rujul creion Maybelline SuperStay Ink Crayon confera buzelor un aspect perfect mat si seducator, care completeaza perfect machiajul de zi sau de seara.

Are o textura lejer cremoasa, cu pigmenti saturati, iar de la o singura aplicare, buzele arata foarte bine. Are o rezistenta indelungata pe buzele mele si nu il reaplic de obicei pe parcursul zilei.

Ambalajul e foarte friendly, in capatul creionului veti gasi incorporata o ascutitoare cu care veti pastra capatul creionului mere intact.

Se gasesc in jur de 8 nuante, iar pretul recomandat este de aproximativ 35 lei.

Caracteristici:

  • confera buzelor un aspect mat stralucitor
  • nu usuca buzele, e chiar usor hidratant si buzele raman catifelate
  • are o rezistenta indelungata si nu necesita reaplicare
  • textura lejera, cremoasa, intens pigmentata
  • prezentare practica, sub forma de creion

Mie personal imi plac tare mult acest creioane, mi se par foarte practice si am deja pe lista inca 2 nuante.

Gasiti in cele ce urmeaza poze cu nuantele pe care eu le am in colectie:

Voi ati auzit de creioanele SuperStay Ink Crayon? Le-ati incercat? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

72 thoughts on “Maybelline SuperStay Ink Crayon

  1. Am si eu unul, inca nu mi-am facut curaj sa il incerc pentru ca nu e chiar culoarea mea preferata, dar cum adooor creioanele de buze, il voi incerca macar numai ca sa vad daca imi place textura.

    Liked by 1 person

  2. Dintre nuantele prezentate de tine nu ma pot hotărî care imi place mai mult, toate sunt frumoase. O sa-mi comand si eu de la Notino macar un creion.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.