Favorite

Top 5 produse preferate Maybelline

Nu cred ca este pentru nimeni o surpriza ca imi plac produsele Maybelline. In colectia mea se gasesc foarte multe produse ale acestui brand, dar azi am ales doar cinci produse despre care vreau sa va povestesc putin in cele ce urmeaza.

Eu de obicei cumpar produsele Maybelline de pe Notino deoarece au preturi foarte bune si mereu gasesc oferte de care pot sa profit.

Brandul Maybelline are o multime de produse in portofoliu, de la produse pentru ten, la produse pentru buze, sprancene si majoritatea au un pret accesibil. Mi se pare ca raportul calitate- pret e unul excelent.

Produsele pe care le-am ales azi pot fi folosite pentru a realiza un machiaj simplu, de zi.

Fondul de ten Maybelline Fit Me Matte + Poreless este un fond de ten lejer, cu o acoperire mica spre medie, e buildable, arata foarte fresh pe ten si are o rezistenta indelungata. Exista 20 de nuante disponibile si il gasiti pe Notino la pretul de 29 lei.

Concealerul preferat de la acest brand este Instant Anti Age Eraser. Este un concealer foarte bun, cu o acoperire medie, e cremos, se blenduieste usor si cu siguranta rezista intreaga zi. Pretul lui este de 42 lei.

Fardul de pleoape Color Tattoo este atat o baza buna, cat si un fard ce poate fi folosit ca atare. Pe pleoapele mele rezista foarte bine si am mai multe nuante in colectie, astfel ca pot jongla cu ele. Pretul este de 28 lei.

Daca vorbim despre mascara atunci clar vorbim despre Snapscara. Cu o periuta usor curbata, alungeste si da volum genelor, iar culoarea este intensa. Gasiti produsul la pretul de 28 lei.

Bineinteles ca a fost greu sa aleg un ruj deoarece ador produsele de buze Maybelline, dar m-am hotarat sa aleg un ruj cremos, nude, perfect pentru un machiaj de zi, purtabil in orice situatie, asa ca am ales Color Sensational Made for All in nuanta Mauve for me. Pretul unui ruj este de 28 lei.

Acestea sunt doar 5 din produsele mele preferate de la acest brand, cu siguranta am si altele pe care le folosesc constant si care imi plac mult.

Pe langa acest brand va mai pot recomanda si alte branduri ca Nyx Professional, Makeup Revolution plus multe altele, iar produsele acestor branduri le gasiti la preturi foarte bune pe Notino.

Sunt curioasa voi produsele caror branduri le cumparati de pe Notino, asa ca astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

59 thoughts on “Top 5 produse preferate Maybelline

  1. De pe notino cumpăr orice pentru ca au mereu o gama variată de produse la preturi bune. De la maybelline iubesc produsele din gama lor super rezistentă: rujurile ink, liner-ul tattoo si fondul de ten.

    Liked by 1 person

  2. Foloseam rimelurile lor, imi placeau la nebunie periutele. Alte produse de make up nu am folosit de la ei, dar ma voi uita la varietatea de rujuri si palete de farduri.

    Liked by 1 person

  3. Antiage este tentația nr. 1 pentru mine și rujul. Dar toate produsele sunt de pus în coșul de cumpărături (inteligente :)).
    Mulțumesc pentru recomandări!

    Liked by 1 person

  4. Eu Ziaja am cumparat foarte mult intr-o vreme de pe Notino si Double Wear, dar de la o vreme nu au mai adus nuanta mea, asa ca a trebuit sa găsesc alternative.

    Liked by 1 person

  5. Produsele de la Maybelline sunt preferatele mele. Am incercat si eu fondul de ten si corectorul. Ambele isi fac treaba foarte bine! Cat despre rujuri, sunt the best 😍

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.