Hai sa gatim impreuna!

Sweeteria- produse fara zahar adaugat, acum si in magazinele DM

Despre produsele Sweeteria v-am mai povestit aici. Dupa parerea mea, produsele Sweeteria sunt cea mai sanatoasa alternativa la produsele pline de zahar. Astazi vin si cu o veste buna pentru voi: produsele Sweeteria se gasesc in magazinele DM din toata tara. Nu-i asa ca e o veste minunata?

Primul laborator din Romania, Sweeteria produse dulciuri pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate. Gama lor de produse este extrem de mare, de la dulceata cu fel si fel de fructe delicioase, la napolitane, ciocolata, pana la musli si cereale.

Alternativa sanatoasa, Sweeteria foloseste ca ingredient de baza Stevia, iar produsele lor nu contin aditivi, arome sau conservanti artificiali, astfel ca sunt potrivite pentru intreaga familie, de la mic la mare.

Sweeteria a implinit de curand 3 ani de activitate, ii felicit si eu din nou cu aceasta ocazie, iar vestea ca produsele lor se gasesc in magazinele DM a fost una neasteptat de buna. Au fost foarte draguti sa imi trimita un colet de bunatati si ma gandeam sa va povestesc asa putin despre cele mai indragite produse Sweeteria la noi in familie.

  • Printre primele produse vreau sa amintesc de dulcisor, un indulcitor de ultima generatie, obtinut din extract din frunze de Stevie si eritriol (obtinut din porumb). Merge perfect in cafeaua sau in ceaiul de dimineata.
  • Dulceturile fara zahar cu fel si fel de fructe delicioase. Printre preferatele mele se afla dulceata cu afine si dulceata cu zmeura. Au un gust natural de dulceata, fix cum facea bunica la tara, fara arome artificiale.
  • Napolitanele cu o crema delicioasa la interior, imi amintesc de gustul copilariei. Au o gama variata, cu siguranta veti gasi ceva pe placul vostru.
  • Batoanele din cereale care au un gust extraordinar de bun de negresa, sunt printre cele mai iubite de mine.
  • Ciocolata vine in mai multe variante: sunt banutii de ciocolata cu o aroma intensa de ciocolata amaruie (produs de post), ciocolata propriu-zisa cu zmeura, lapte, matcha (foarte gustoasa) si mai nou, alune de padure, migdale, prune invelite in ciocolata (delish).
  • Nu in ultimul rand, cremele tartinabile sunt cel mai bun inlocuitor al nutellei. Are un gust intens, foarte gustos.

Pentru ca cei de la Sweeteria m-au provocat sa gatesc ceva delicios, vreau sa va spun ca eu am facut un desert rapid, clatite din banane pisate si bineinteles ca am ales un topping de ciocolata (banuti de ciocolata Sweeteria pe care i-am topit pe o baie de apa). Am sa va las aici rezultatul, nu arata cel mai aspectuos, dar va promit ca au fost delicioase clatitele.

Puteti folosi produsele Sweeteria in orice reteta, de la retete simple si rapide cu dulceturile fara zahar, pana la torturi cu ciocolata Sweeteria.

Nu uitati ca produsele Sweeteria le puteti comanda de aici, dar le gasiti acum si in magazinele fizice DM din toata Romania.

Sunt curioasa daca voi ati incercat pana acum produsele Sweeteria si care e produsul preferat de la ei, asa ca astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

52 thoughts on “Sweeteria- produse fara zahar adaugat, acum si in magazinele DM

  1. Vaai, cat de bine arata!! Eu dupa prima sarcina am devenit innebunita dupa ciocolata. Rețeta asta e buna și pentru pitica mea 😁
    Ma bucur ca le putem găsi si in DM, merg des acolo la cumpărături. Desigur nu acum, dar vom trece si de perioada asta.

    Liked by 1 person

  2. Produsele Sweeteria sunt produse care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie. Sunt sănătoase și ne ajută eficient în alimentația adecvată fiecăruia.
    Mulțumesc!

    Liked by 1 person

  3. In DM am gasit mereu produse aparte, si m-a atras mereu din aceasta privinta.
    Am incercat dulciuri fără zahăr adăugat si pe mine m-au cucerit de la prima bucată.

    Liked by 1 person

  4. Ador produsele lor. Banutii de ciocolata neagra sunt dementiali, iar napolitanele cu zmeura sunt cele mai bune pe care le-am mancat eu.

    Liked by 1 person

  5. Tot ce e fără zahar și fără ciocolata sa vina la mine. Cele cu ciocolata, dar fără zahar la băiețelul meu. 🤣
    Arata foarte bine. Păcat, ca pe vremea aceasta cam greu sa ajungi în DM.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.