Reviews

Povesti cu Atoderm Bioderma

Despre produsele Bioderma v-am mai povestit de-alungul timpului, atat aici pe blog, cat si pe Instagram. Sunt cateva produse de la acest brand, pe care le recumpar mereu deoarece fac parte din ritualul meu de ingrijire si ma gandeam sa va povestesc si voua despre ele.

Despre Bioderma:

Intreaga activitate de cercetare Bioderma se bazeaza pe studiul pielii sanatoase, a celulelor sale, dar si a dezechilibrelor sale. Pielea noastra este supusa mereu schimbarilor si stresului factorilor de mediu, prin urmare bolile, tratamentele medicamentoase si multi alti factori ii pot afecta echilibrul si pot cauza o functionare necorespunzatoare. Abordarea Bioderma implica reactivarea resurselor naturale ale pielii pentru a o ajuta sa reziste si sa isi recupereze functiile sale normale, care sunt regasite in pielea sanatoasa.

Bioderma a incercat intotdeauna sa imbine eficienta perfecta si toleranta mai buna pentru fiecare tip de piele si pentru fiecare problema dermatologica. Pentru a garanta cea mai inalta siguranta dermatologica, produsele Bioderma contin un numar limitat de ingrediente active dozate optim.

Despre produsele Atoderm:

Cei de la Bioderma mi-au trimis un pachetel cu 3 dintre cele mai apreciate produse din gama Atoderm, produse pe care eu le recumpar de cativa ani deoarece face parte din ritualul meu de ingrijire.

Gama Atoderm este recomandata persoanelor cu o piele uscata, sensibila,chiar si pentru pielea cu dermatita atopica. Produsele pot fi utilizate chiar si pentru bebelusi.

Atoderm ulei de dus– un ulei de dus foarte bland, cu textura uleioasa care pe langa rolul de curatare, hidrateaza pielea si ii ofera confort imediat. Gratie brevetului Skin Barrier Therapy si a complexului DAF, acesta creste pragul de toleranta al pielii si o protejeaza de stresul extern. Formula exclusiva care contine 33% agenti de hidratare si emoliere a lipidelor , hraneste piele in profunzime, amelioreaza senzatia de piele care tine si o protejeaza de stresul extern. Gasiti uleiul de dus in 3 variante: 100 ml, 200 ml si 1000 ml, in ambalaje foarte practice.

Mod de folosire: se aplica pe pielea umeda la dus sau baie, se maseaza usor si se clateste cu apa. Se recomanda asocierea cu un alt produs hidratant din gama Atoderm.

Crema de maini si unghii Atoderm– indicata pentru o piele uscata, sensibila si atopica. Datorita factorilor externi, pielea de pe maini tinde sa se usuce excesiv, astfel ca necesita hidratare si nutritie. Crema este foarte hidratanta si hranitoare, se absoarbe rapid in piele, nu lasa pelicula grasa si intareste chiar si unghiile. Printre ingredientele sale se afla unt de shea, glicerina, vaselina si este fara parfum.

Mod de utilizare: ori de cate ori simtiti nevoia, prin masarea delicata a mainilor.

Balsamul de buze Atoderm– batonul de buze hipoalergenic protejeaza buzele impotriva efectelor adverse, hidrateaza si previne fisurarea. In plus fata de efectul intens de nutritie, batonul parfumeaza buzele la fiecare aplicare, cu o aroma incantatoare de zmeura. Are o textura foarte fina, un miros placut de zmeura, hidrateaza si protejeaza buzele. Printre ingrediente se afla untul de shea si vitamia E.

Pe langa produsele preferate din gama Atoderm, mai recumpar apa micelara pentru piele sensibila si mai am pe lista cateva produse pe care intentionez sa le achizitionez in viitor.

Sunt curioasa daca voi folositi gama Atoderm pentru piele uscata si care e produsul preferat, asa ca va astept in sectiunea de comentarii.

Kisses

47 thoughts on “Povesti cu Atoderm Bioderma

  1. Le-am încercat recent și eu în premieră. Pentru mine crema de mâini și de unghii face minuni; în ultima vreme am dezvoltat o dermatită atopică de la cantitățile industriale de dezinfectant folosite, și mă ajută atât de mult! Mă alătur ție și o recomand și eu 😀

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.