Noutati si lansari de produse

Lumanari parfumate Twinkle

Ador lumanarile parfumate! V-am mai povestit despre subiectul acesta in nenumarate randuri, chiar v-am aratat ce lumanari prefer, insa nu cred ca v-am povestit pana acum despre lumanarile parfumate Twinkle, lumanari naturale, din ceara 100% vegetala.

Cei din spatele brandului Twinkle au un mic atelier de lumanari parfumate din ceara 100% vegetala (soia si rapita), cu fitil din bumbac pre cerat organic sau din lemn de artar si uleiuri parfumate de calitate superioara. Sunt turnate manual, au o ardere lenta si uniforma. Sunt non-toxice, biodegradabile si vegane.

Am descoperit brandul anul trecut, la Makeup Fest. Aveau un corner micut, plin de lumanari care miroseau divin. Am cumparat atunci doar ceara de lumanari si mi-a parut rau ca nu am cumparat si lumanari deoarece am ramas surprinsa de cat de puternic e mirosul si cat de mult persista.

Am fost norocoasa sa primesc 2 lumanari din partea lor si pot sa va spun ca sunt superbe! Miros tare bine, se consuma foarte greu, mirosul e puternic, persistent.

Au o gama variata de arome, arome florale, aroma de migdale, lemongrass si ghimbir, dar si aroma de guma de mestecat. Va invit sa descoperiti ce alte arome mai au aici. Pe langa multitudinea de arome, au si diverse colectii din care puteti alege. Mai gasiti pe site lumanari decorative, pastile de ceara parfumata si accesorii ca vase pentru aromaterapie si stingator de lumanari. Pretul lumanarilor incepe de la 40 RON, iar cel al pastilelor de ceara este de 5 RON.

Eu va recomand cu drag sa le incercati, in special pentru ca sunt lumanari naturale, vegetale, nu contin nimic artificial, astfel ca sunt perfecte. Au si un ambalaj dragut, de sticla, astfel ca dupa folosire le puteti recicla.

Sunt curioasa daca voi ati auzit pana acum de acest brand si daca v-am convins sa incercati macar o lumanare, asa ca nu ezitati sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

66 thoughts on “Lumanari parfumate Twinkle

  1. Ador lumanarile parfumate! Am primit si eu una de la ei cadou de Craciun, de la un coleg de facultate, cu miros de visine combinat cu scortisoara. Miroase demential si sincer imi e mila sa o folosesc. O mai miros din cand in cand :))

    Liked by 1 person

  2. Sunt mare fan lumânări parfumate și tot ce ține de aromaterapie.
    Am lumânări de culori diverse, pentru fiecare zi altă culoare și aromă.
    Îmi place însă ce ai povestit despre aceste lumânări, le voi căuta.
    Mulțumesc!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.