Reviews

Review dispozitive Foreo- Luna Play Plus, Luna Mini 2, UFO mini

Am promis ca revin si cu un articol updatat despre dispozitivele Foreo pe care le-am incercat. Sper sa va fie de folos aceste informatii si sa faceti o alegere buna in cumpararea unui dispozitiv Foreo.

Dispozitivele Foreo sunt folosite pentru curatarea tenului mai in profunzime. Ele functioneaza pe baza de pulsatii T-Sonic, sunt confectionate dintr-un material de silicon testat medical (acelasi material din care au fost confectionate cizmele lui Neil Armstrong cand a pasit pe Luna), sunt recomandate pentru toate tipurile de ten si sunt disponibile in mai multe variante.

Dispozitivele Foreo curata 99,5% din impuritatile, urmele de machiaj, sebum si reziduurile de pe ten, care provoaca probleme ale tenului. Pulsatiile T-Sonic sunt directionate printr-o suprafata unica a periei formata din puncte tactile moi de silicon ce permit o curatare mai profunda si mai delicata- pana la 8000 de pulsatii transdermice pe minut.

Perii dispozitivelor sunt confectionati dintr-un material de silicon unic, testat medical, hipo-alergenic, fara pori, moale si sunt de 35 de ori mai igienici decat orice alt produs de curatare pe baza de peri si asta pentru ca materialul din care sunt confectionate dispozitivele Foreo nu permite ca reziduurile sa ramana in perii si nu permite nici sa se acumuleze bacterii. Sunt foarte usor de spalat, fiind rezistente la apa si pot fi folosite cu orice produs de curatare, atata timp cat acesta nu e abraziv.

Asa cum am mentionat, exista in momentul acesta pe piata, mai multe variante de dispozitive Foreo, iar in cele ce urmeaza am sa va vorbesc putin despre variantele pe care le-am incercat eu.

Dispozitive Foreo Specificatii:

  • Foreo Luna Play si Foreo Luna Play Plus– sunt doua dispozitive foarte asemanatoare. Foreo Luna Play este varianta cea mai ieftina, costa aproximativ 189 lei si nu e reincarcabila. Poate fi folosita pana la aproximativ 100 de utilizari, urmand ca dupa aceea sa fie inlocuit cu un alt dispozitiv. Varianta Foreo Luna Play Plus functioneaza pe baza de baterii fata de precedenta, sora mai mica, iar bateriile se pot inlocui. Vine la pretul aproximativ de 250 lei si va puteti alege nuanta dorita, la fel ca la celelalte dispozitive. Are doua tipuri de perii din silicon, pentru o curatare cat mai benefica tenului vostru, o parte cu perii mai subtiri pentru pielea normala/sensibila si o potiune cu perii mai grosi pentru zonele cu sebun, zona T. Ambele device-uri vin intr-o forma compacta, usor de purtat in portfard, Eu va recomand bineinteles varianta Play Plus deoarece puteti schimba oricand bateriile, astfel aveti un device functional pe o perioada indelungata.
  • Foreo Luna Mini 2– varianta imbunatatita a Foreo Play Plus, cu 8 intensitati a pulsatiilor, usor de reglat direct de pe device (“+”, “-“), dispozitivul isi mentine designul compact, fiind foarte usor de transportat. Vine cu incarcator, acesta fiind un plus foarte mare, dupa parerea mea, iar incarcarea se face rapid, fie ca alegeti sa conectati cablu la USb, fie ca il introduceti in chargerul de la telefon. Pe langa incarcator, deviceul aduce un alt mare plus, vine cu peri atat pe fata, cat si pe spate. Perii din fata sunt asemanatori cu perii celorlalte dispozitive despre care am vorbit mai sus, iar pe partea din spate, perii sunt mai grosi, indicati pentru tenul gras. Are si un pret mai mare, aproximativ 600 lei dar eu zic ca e ideal.
  • Foreo UFO mini– dispozitivul pentru masaj, pentru relaxare, pentru masti. Foloseste tehnologia Hyper-Infusion, crio si termoterapie, se raceste si se incalzeste in timp ce face si un masaj placut tenului. Aici trebuie sa specific ca este compatibil cu aplicatia Foreo For You (pe care o downloadati gratuit din Store), conectati deviceul la telefon, aplicatia se va imperechea cu deviceul, astfel ca puteti urmari tot procesul de relaxare de pe telefon. E de ajuns 90 secunde pentru un masaj complet, un SPA la tine acasa, cum ii spun eu, iar de fiecare data cand doresti sa folosesti dispozitivul, ai posibilitatea de a scana masca si de a urma indicatiile direct de pe telefon. Mastile vin in foarte multe variante, avand multe beneficii, pentru fiecare ten in parte. Device-ul costa in jur de 500 lei, iar un set de 6-7 masti costa in jur de 50 lei.

Din experienta mea cu dispozitivele Foreo:

  • Foreo Luna Play Plus– l-am achizitionat din curiozitate, de pe site-ul Notino, la un pret de 249 lei. Am fost extrem de curioasa sa incerc acest device, am citit multe recenzii inainte sa il achizitionez si consider ca a fost o investitie buna. Rezultatele se vad de la cateva folosiri, tenul se vede si se simte mult mai curat si puteti fi sigure ca tenul e foarte bine curatat. Pielea in timp devine mai fina, mai neteda, iar incet, incet se imbunatateste textura pielii. Nu a fost nevoie inca sa ii schimb bateriile si il iau cu mine peste tot.
  • Foreo Luna Mini 2– cu siguranta e un improvement acest device. Am simtit efectul de la prima folosire. Tenul meu e mai curat, mai neted, iar produsele se aplica si se absorb mult mai bine la nivelul pielii. Pot regla intensitatea pulsatiilor dupa nevoie, iar faptul ca vine cu incarcator, pentru mine deja e un mare plus. Am observat si o imbunatatire la nivelul nasului unde am avut multe puncte negre si la nivelul porilor. Dupa parerea mea, merita o astfel de investitie. E o investitie in voi, pe o perioada indelungata.
  • Foreo UFO mini– imi place mult acest dispozitiv. Nu am avut ocazia sa incerc foarte multe masti, dar cele pe care le-am incercat, mi-au placut. Sunt masti textile, de tip servetel, imbibate cu mult ser si cu ajutorul deviceului simti pur si simplu cum pielea ta isi ia doza de hidratare si de rasfat. Nu e un device must have dupa parerea mea, dar cred ca fiecare femeie merita un rasfat de genul acesta pe care dispozitivul Foreo UFO il ofera.

Ce as mai vrea sa specific este faptul ca gasiti aceste deviceuri in mai multe magazine, atat online cat si fizice, la preturi diferite, deoarece e competitie pe piata, dar sfatul meu este sa analizati bine toate optiunile si doar dupa sa va hotarati de unde il achizitionati. Deviceurile Foreo vin cu o garantie de 2 ani, iar daca in acest timp se intampla ceva, puteti pe baza bonului sa il inlocuiti sau reparati.

Am facut si un clip pe tema aceasta, daca va intereseaza va las aici un link sa il urmariti si pe acela si foarte curand voi posta si un demo pe IGTV cu si despre folosirea deviceurilor.

Sper ca v-a fost util acest articol si sper ca v-am convins ca meritati sa va rasfatati cu un dispozitiv de genul acesta. Sunt sigura ca pielea voastra va va multumi.

Va mai recomand sa ii urmariti pe Instagram pe cei de la Foreo, deoarece in fiecare zi au un live pe contul lor, unde vorbesc despre aceste dispozitive ;).

Voi ati incercat dispozitivele Foreo? Ce parere aveti despre ele?Astept sa imi spuneti parerea voastra in comentarii.

Kisses

66 thoughts on “Review dispozitive Foreo- Luna Play Plus, Luna Mini 2, UFO mini

  1. Foreo Luna Play il am si eu si il folosesc de ceva vreme , imi place cum lasa tenul si as investi si eu intr-un Foreo mai performant

    Liked by 1 person

    1. Diferenta o vezi cand incerci un dispozitiv de genul acesta. Multa lume vorbeste despre Foreo fara a fi incercat un produs pana acum. Eu vad rezultate benefice pe tenul meu si clar nu e totuna cu o exfoliere chimica. Nu stiu daca e vorba neaparat aici de preferinte😊.

      Like

      1. Ma bucur ca pentru tine functioneaza 🙂 E normal sa fie vorba de preferinte…ca doar nu ne plac tuturor aceleasi produse ! Dar e bine cand folosim produsele care ne plac si ne ghidam dupa principiile pe care le avem fiecare atunci cand ne alegem produsele. Nu trebuie neaparat sa incerci un produs ca sa iti dai seama ca nu se integreaza in rutina de ingrijire, sau nu se muleaza pe principii. Nu spun ca Foreo nu e bun, nu incerc sa te conving de asta, spun doar ca am facut research si consider ca mie nu mi se potriveste din multe motive. Na, fiecare cu pasarica lui 😀

        Liked by 1 person

      2. E normal sa nu ne placa sau sa nu ne fie de folos aceleasi produse ca suntem diferiti, dar nu sunt de acord ca fara sa incerci ai de unde sa iti dai seama de cum e un produs 😊 sau daca iti prieste sau nu.

        Like

  2. Am citit mult despre acest dispozitiv, insa nu m-am hotarat sa il cumpar, desi am auzit doar lucruri bune. Pretul imi sta oarecum in cale.
    Am achizitionat totusi un dispozitiv asemanator si nu prea il folosesc.

    Like

  3. Am si eu varianta cea mai mica, Luna Play si chiar sunt incantata de el. Mi-ar placea mult sa incerc si varianta UFO, stiu ca se gasesc foarte multe tipuri de masti pentru diferite intrebuintari

    Liked by 1 person

  4. Foreo Luna Play mi-am propus să mi-l iau și eu dar nu am reușit încă.
    Trebuie să reconsider opțiunea și să iau măsuri în acest sens.
    mulțumesc!

    Liked by 1 person

  5. M-am indragostit de Foreo de la prima utilizare! Mi-a placut foarte mult cum curata tenul, iar acum am deja 3 dispozitive, inclusiv unul pentru calatorii. Am pus ochii pe Foreo UFO, sper sa-mi achizitionez unul cat de curand 🙂

    Liked by 1 person

  6. wow! De cand ma tot invartesc pe lanaga aceste dispozitive si ma tot gandesc sa iau sa nu iau… nu stiu exact care este mai bun ?

    Liked by 1 person

    1. Toate sunt bune. Sunt confenctionate din acelasi material de silicon material, au peri cu ajutorul carora tenul ramane curat. Depinde de tine cat vrei sa investesti intr-un device de genu.

      Like

  7. M-ai convins sa il iau. Stiu de acest dispozitiv de ceva vreme insa acum chiar simt ca am nevoie de el. De abia astept sa il incerc.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.