Noutati si lansari de produse

Noile deodorante Spray Fresh Nivea in editie limitata

Am primit in urma cu cateva saptamani un colet cu trei deodorante noi, de la Nivea. Sunt trei deodorante de tip spray, in editie limitata. Pentru ca stiu ca in comunitatea mea sunt multe iubitoare ale acestui brand, m-am gandit sa va povestesc putin despre aceste deodorante.

Folosesc produse Nivea de mica. Iubesc si acum crema lor statement, cea parfumata, as recunoaste-o oriunde, pe pielea oricui. De-alungul timpului au produs o multime de produse si recunosc ca e unul din brandurile mele preferate.

Coletelul a ajuns de cateva saptamani la mine, dar nu am apucat sa va vorbesc despre deodorante. Au un ambalaj atat de colorat, incat iti vine sa nici nu le folosesti de teama sa nu se termine. Este vorba despre trei deodorante din gama Spray Fresh, intr-un ambalaj nou, de vara, foarte colorate, inspirate de natura, proaspete si fructate. Cele trei arome sunt: orange, cherry si coconut. Suna delicios, nu?

Despre deodorantele in editie limitata Spray Fresh:

Nivea Spray Fresh Orange– deodorantul Spray Nivea Fresh Orange iti improspateaza simturile cu o aroma proaspata si energizanta de portocale. Asigura protectie antiperspiranta o perioada indelungata. Se usuca rapid si asigura o prospetime intensa si o senzatie de piele curata. Imi place la nebunie mirosul de portocale, iar faptul ca deodorantul e sub forma de spray ma incanta si mai tare.

Nivea Spray Fresh Cherry– deodorantul Spray Nivea Fresh Cherry emana o aroma proaspata de cirese coapte. Protejeaza pielea subratului pe o perioada indelungata, iar pielea se simte curata si protejata. Imi place si aroma de cirese, dar inclin mai mult spre portocale.

Nivea Spray Fresh Coconut– deodorantul Spray Nivea Fresh Coconut are o aroma exotica de cocos tropical. Protejeaza pielea pe o perioada indelungata si miroase tare bine. Imi place mult si aceasta varianta.

Toate deodorantele Spray Fresh din aceasta editie limitata sunt potrivite pentru toate tipurile de piele si sunt testate dermatologic. Vin intr-un ambalaj foarte chic, colorat, catchy de 150ml si sunt sub forma de spray.

Mie in general imi plac deodorantele Nivea, am incercat de-alungul timpului destul de multe si nu cred ca a fost unul care sa ma dezamageasca.

Pretul unui deodorant este de aproximativ 13,4 RON si le gasiti deja atat in magazinele fizice, cat si online, pe diverse siteuri.

Eu sunt foarte incantata de ele, atat de aroma, cat si de rezistenta lor. Ma incanta si ambalajul acesta atat de vesel si juicy, incat cu siguranta daca le-as fi vazut pe rafturile magazinelor le-as fi pus in cos. Recomand sa le incercati, o sa va surprinda in mod placut aromele.

Voi ati incercat aceste deodorante? Cum vi se par? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

78 thoughts on “Noile deodorante Spray Fresh Nivea in editie limitata

  1. Adevărul e că deodorantele Nivea sunt preferatele mele, dar pe astea încă nu le-am încercat. Cu siguranță le adaug pe lista de cumpărături!

    Like

  2. Sunt convinsă că toate cele 3 deodorante miros foarte bine, însă mie mi-a atras atenția fresh coconut. Nu contează dacă e în castron sau pe piele, pur și simplu ador nuca de cocos!

    Liked by 1 person

  3. Nu le-am incercat inca, dar cu siguranta cel cu cirese este preferatul meu. Sunt alergica la cocos si incerc sa ocolesc produsul chiar si in deodorante/uleiuri/creme

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.