Favorite

3 dintre mastile mele preferate la pret accesibil

Una dintre cele mai des intalnite intrebari este ce masti faciale folosesc. Folosesc destul de multe masti, dar am reusit sa fac un top 3 cele mai folosite si recumparate masti. Am un ritual destul de bine pus la punct si aplic saptamanal cate doua masti. Ce fel de masti? Aflati in continuare.

De cele mai multe ori, imi procur mastile de pe site-ul Notino, au o gama larga de masti, la preturi foarte bune. Gasiti toate variantele de masti faciale: de la masti de tip servetel, pana la masti wash-off si peel-off, de la foarte multe branduri.

3 dintre mastile mele preferate:

Masca textila pentru ten Moisture Comfort de la Garnier– cea mai recuparata masca de tip servetel. Recomandata unui ten uscat si sensibil, masca Moisture Comfort, contine extract de musetel care confera tenului efect calmant si acid hialuronic, efect de hidratare. O gasiti pe Notino la pretul de 11 RON si e disponibila si in alte variante, pentru alte tipuri de ten. Ca un mic pont, va recomand sa tineti masca cateva minute in frigider, la rece, inainte de aplicare. O sa simtiti efectele sale mai intens.

Masca Cloud Mask Merry Berry de la Bielenda– este o masca faciala detoxifianta si este indicata pentru toate tipurile de ten. Are in compozitie afine, un antioxidant puternic, iar inafara de detox, ofera tenului hidratare, iluminare si hranire. O gasiti pe Notino in mai multe variante.

Masca faciala neagra cu carbune activ Pure Active Garnier o masca recomandata impotriva punctelor negre si a acneei, cu rol trei in unu: curatare, exfoliere si masca. Se aplica foarte usor, cu ajutorul unei pensule, se spala cu apa calduta, iar daca o folositi ca masca, trebuie sa o lasati sa actioneze aproximativ un minut. Masca Pure Active curata tenul, absoarbe excesul de sebum, contine particule exfoliante care ajuta la curatarea porilor si a punctelor negre. Printre ingredientele sale se numara carbunele activ, extract de afine si acidul salicilic. Gasiti masca pe Notino la pretul de 26 RON. Mie imi place mult mirosul de carbune si sunt foarte multumita cum se impaca cu tenul meu.

Am incercat de-alungul timpului o multime de masti, toate variantele disponibile si totusi acestea trei au ramas preferatele mele, masti faciale pe care le recumpar lunar (cel putin primele doua). Au preturi accesibile dupa parerea mea si actioneaza si eficient.

Fie ca aveti nevoie de un rasfat, fie ca doar vreti sa va ingrijiti tenul dupa o zi incarcata, cele trei masti prezentate sunt ideale in orice situatie. In plus, pe Notino gasiti alte o multime de variante, numai bune pentru cateva minute de SPA la voi acasa.

Care sunt mastile voastre preferate? Astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

66 thoughts on “3 dintre mastile mele preferate la pret accesibil

  1. Ador măștile pentru ten și chiar zilele acestea am observat ca s-a epuizat “stocul”.
    Mulțumesc pentru recomandările tale, voi ține cont de ele.

    Liked by 1 person

  2. Eu testez tot felul de măști de față, ochi, buze și decolteu, îmi place să le tot schimb. Și le folosesc cu drag și destul de des, pentru relaxare, răsfăț și îngrijire.

    Liked by 1 person

  3. Maștile tip șervețel de la Garnier sunt preferatele mele, folosesc una pe săptămâna și tenul meu este vizibil mai sănătos.

    Liked by 1 person

  4. Am si eu masca neagra de la Garnier. Este destul de faina!! ^_^ Prefer mastile tip servetel sau cele care nu sunt peel off.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.