Reviews

Balsamurile multifunctionale Dr PawPaw

Am avut ocazia sa descopar anul trecut, la unul din evenimentele DM, balsamurile multifunctionale Dr PawPaw. Balsamurile mult iubite de toate celebritatile, sunt acum disponibile si la noi, la preturi accesibile dupa parerea mea. Ma gandeam sa vorbim astazi putin despre aceste balsamuri, ce sunt ele, cum se folosesc si de ce sunt atat de apreciate.

Despre brandul Dr PawPaw:

Brandul Dr PawPaw este britanic, infiintat in 2013 de Johnny, un foarte cunoscut expert in PR si Marketing in UK si sotia lui Pauline, care in trecut a lucrat pentru Wella. Avand o vasta experienta in zona de beauty, s-au gandit sa lanseze pe piata un produs multifunctional, de care sa se bucure intreaga familie, astfel ca pe piata au ajuns aceste balsamuri multifunctionale.

Balsamurile multifunctionale Dr PawPaw sunt vegane, menite sa calmeze pielea uscata si iritata, sa hidrateze buzele, unghiile si cuticulele, pielea mainilor, coatelor si a calcaielor, Proprietatile calmante ajuta in vindecarea eruptiilor cutanate si arsurilor si pot fi folosite chiar si in machiaj: pe post de fard de obraz, fard de pleoape si ruj. Ajuta chiar si in cazul muscaturilor de insecte si zgarieturi superficiale.

Au ingrediente naturale, nu contin parfum sau parabeni si sunt cruelty free.

Au o consistenta densa, se simt foarte placut pe buze si nu lasa senzatia aceea de pelicula grasa pe piele.

Printre ingrediente se afla extractul de papaya, care este si ingredientul principal. Acest fruct tropical are calitati de vindecare, fiind potrivite astfel pentru diverse probleme superficiale ale pielii.

Cum folosesc balsamurile multifunctionale:

Pe cel galben l-am folosit foarte mult pentru hidratarea buzelor (life-saver in perioada rece), pentru hidratarea cuticulelor si a mainilor. Il tin mereu in genta sa il am la nevoie.

Balsamurile colorate le folosesc foarte mult in ultima perioada in machiaj. Imi plac mult look-urile naturale, iar aceste balsamuri se potrivesc de minune. Le folosesc pe post de blush deoarece arata foarte natural, pe buze, dar arata foarte bine si pe pleoape. Uneori, balsamul galben il folosesc si pe post de iluminator, da un aspect atat de luminos si sanatos tenului.

Aceste balsamuri se gasesc in mai multe nuante si le gasiti fie online pe site-ul Biocart, fie in magazinele fizice DM din toata tara. Au preturi accesibile si le gasiti atat in varianta mica de 10 ml, cat si in varianta full size de 25 ml.

Am sa va pregatesc un tutorial de makeup in care sa folosim impreuna aceste balsamuri multifunctionale, poate va inspir cu un look glossy, natural.

Ati incercat balsamurile multifunctionale de la Dr PawPaw? Cum vi se par? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

65 thoughts on “Balsamurile multifunctionale Dr PawPaw

  1. Balsamurile sunt mereu binevenite. Sunt o bucurie pentru cei care urmeaza o dieta vegana si doresc extinderea acestui regim si in sfera produselor de ingrijire personala, poate cu timpul si in industria imbracamintei si incaltamintei.

    Like

  2. Nu am mai incercat oana acum un balsam multifunctional. La cate face, basamul asta pare un super-produs.

    In mod cert, trebuie sa le incerc si eu ❤️

    Liked by 1 person

  3. Ah, ce potrivite sunt aceste geluri pentru mâinile mele!
    Mi-ar plăcea mult să le încerc, mai ales dupa ce am aflat opiniile tale.
    Mulțumesc!

    Liked by 1 person

  4. Si eu am incercat o parte din ele, iar acum ma tenteaza cel nude! insa din pacate se pare ca nu-l mai gasesc, nici pe site si nici in dm 😦

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.