Noutati si lansari de produse

Ce produse pentru igiena personala cumpar de pe Notino

Probabil stiti deja ca imi fac des cumparaturile de pe siteul Notino deoarece au o varietate mare de produse, de la diverse branduri, care au si preturi accesibile. Pentru ca este o curiozitate pentru multi, am hotarat sa va arat cateva produse pentru igiena personala pe care eu le cumpar de pe site.

Saptamana trecuta cei de la Notino au avut transport gratuit la orice comanda si m-am gandit sa profit, sa imi recumpar cateva din produsele preferate pentru igiena personala, dar si cateva produse de care aveam nevoie.

Gasiti pe site, pe langa produse de machiaj, multe alte produse pentru ingrijire, rasfat, chiar si detergenti pentru spalarea rufelor si curatarea casei. Chiar ma bucur ca cei de la Notino s-au gandit sa introduca si aceste produse, atat de necesare.

Ce produse pentru igiena personala cumpar:

O sa incep cu gelurile de dus deoarece nu lipsesc din nici o comanda. Gasiti pe site geluri de dus de la foarte multe branduri cunoscute si mai putin cunoscute, toate la preturi foarte bune. Am avut pe wishlist de ceva timp un gel de dus de la Nature Box cu ulei de macadamia si vreau sa vi-l recomand si voua. Miroase senzational, curata pielea delicat si contine ingrediente foarte safe.

Tot la capitolul geluri de dus, va recomand sa incercati gelurile de la Dermacol. Au un ambalaj colorat si le gasiti in mai multe arome fructate. Le gasiti pe site la un pret incepand de la 10 RON.

Un alt produs ce nu lipseste niciodata din comenzile mele este o rezerva de sapun lichid. Cred ca este produsul cel mai folosit din casa, astfel ca e nevoie sa-l inlocuim foarte des. Am optat de data aceasta pentru acest sapun lichid Radox, recunosc ca m-a atras si ambalajul sau.

Despre igiena orala v-am povestit intr-un alt articol. Stiti deja ca apa de gura nu lipseste niciodata din dulapiorul meu. Aceasta de la Paradontax ma ajuta in zilele in care gingiile mele sunt mai sensibile. O gasiti pe site la pretul de 28 RON.

Tot intr-un articol trecut, am vorbit despre masti si despre mastile pe care eu le cumpar de pe site. De data aceasta am ales o masca hidratanta pentru maini si una anti-age de la Ziaja pentru mama. Gasiti o multime de masti pe site, la preturi excelente.

Tot din categoria foarte necesar in perioada asta este gelul antibacterian. Eu tin mereu unul in poseta, just in case. M-am bucurat extrem de mult sa vad ca si pe Notino gasim astfel de produse. Gelul antibacterian V Protect contine 70% alcool, aloe vera si pantenol si il gasiti la un pret de 20 RON.

Am o veste buna si pentru barbati, pe Notino gasiti multe produse pentru barbati: geluri de dus, sampoane, deodorante. Am cumparat si eu un sampon anti-matreata si un deodorant Dove care miroase foarte bine si nu contine saruri de aluminiu si nici alcool.

Saptamana aceasta, Notino are doua oferte tare faine: la cumparaturile de minim 200 RON primiti un Discovery Box cadou, iar daca achizitionati produse solare, aveti -15% reducere cu codul: sun15.

Voi ce produse pentru igiena personala cumparati de pe Notino? Astept raspunsurile voastre in comentarii.

Kisses

30 thoughts on “Ce produse pentru igiena personala cumpar de pe Notino

  1. De pe Notino cumpar si eu des, au tot ce am eu nevoie in materie de beauty, ingrijire personala. Am cumparat recent cateva geluri de dus Dermacol sunt curioasa sa le pun la treaba.

    Liked by 1 person

  2. De la pasta de dinti si periuta electrica cu rezerve, pana la deodorante, geluri de dus si exfoliante de corp, toate le comand de pe Notino, pentru că au o mare varietate de produse.

    Liked by 1 person

  3. Notino este cel mai bun mod de a ne face cumpărăturile, deoarece are oferte foarte bune, dar și o varietate mare de game și branduri.
    Ai făcut niște alegeri excelente!

    Liked by 1 person

  4. Gelurile de dus de la Dermacol si Nature Box nu prea imi lipsesc nici mie din comenzile de pe Notino. Sunt tare, tare faine.

    Like

  5. Nu am folosit nimic din toate aceste produse. Singurul care imi este usor cunoscut este dermacol doar ca eu am de la ei sapunul lichid cu aceeasi aroma si imi place maxim

    Liked by 1 person

  6. Eu nu prea comand de pe notino, pentru ca nu stau in Romania. Daca as fi in tara, cu siguranta as lua multe lucruri de pe site. Chiar sunt surprins a ca au asa multe produse, la preturi chiar foarte bune

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.