Reviews

Review crema multifunctionala CeraVe

M-am gandit sa va vorbesc despre o crema multifunctionala pe care personal o indragesc tare mult si intind mana foarte des dupa ea. Avand in compozitie acid hialuronic, crema multifunctionala CeraVe are mai multe beneficii si poate fi utilizata atat pe ten, cat si pe corp.

Am descoperit crema multifunctionala anul trecut si de atunci o folosesc mereu. Mi se pare un produs tare bun, indicat pentru toate tipurile de piele, dar cel mai mult imi place faptul ca este un produs multifunctional (economisesti bani cand ai un produs care poate fi utilizat in mai multe moduri).

Rutina mea de ingrijire e destul de complexa si poate varia in functie de perioada, anotimp si dispozitie. Aleg intotdeauna varianta simpla si eficienta in momentul in care pielea mea are nevoie de hidratare intensa, hidratare care este oferita de acidul hialuronic, protectie care este oferita de ceramidele din compozitie, iar faptul ca nu contine parfum, uleiuri, este hipoalergenica si non-comedogenica, o face perfecta si pentru persoanele care au pielea sensibila.

Stiu ca multe persoane se confrunta cu pielea uscata si posibil sa fi incercat tot felul de produse fara succes. Va recomand cu drag produsele brandului CeraVe, sunt special create pentru pielea uscata, ingredientele sunt safe si gasiti o varietate mare de produse: de la creme, la geluri de curatare, chiar si sapun pentru curatare cu efect de hidratare.

Mod de aplicare:

Crema multifunctionala poate fi folosita zilnic, atat pe ten, cat si pe corp. Se absoarbe rapid in piele si hidratarea se simte de la prima folosire. Pe masura ce folositi crema veti observa cum pielea isi schimba aspectul, devine mai elastica si mai hidratata.

Prietenii de la Notino ne vin in ajutor cu promotii bune, va recomand sa aruncati un ochi pe site, veti gasi atat produsele CeraVe, cat si alte produse de la alte branduri, la preturi accesibile.

Voi ati incercat produsele CeraVe? Cum vi se par? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

47 thoughts on “Review crema multifunctionala CeraVe

  1. Cea mai buna crema incercata de mine,hidratează extrem de bine și nu rămâne pielea lipicioasa! La fel și gelul de curățare Cerave ….cel mai bun! 💙

    Liked by 1 person

  2. Trebuie neaparat sa o incerc si eu. M ar ajuta foarte tare in perioada aceasta. Am ceva probleme cu uscatul pielii de pe mâini.

    Liked by 1 person

  3. Eu am crema de maini de la Cerave si sincer este foarte buna! Am tot folosit-o in ultima perioada si se cunosc diferentele fata de ce foloseam pana acum. O voi incerca si pe aceasta!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.