Noutati si lansari de produse

Ingrijirea pielii cu produse Ayumi

Ayumi este un brand natural de ingrijire a pielii, inspirat din traditiile stravechi ale Ayurveda. Am primit de curand patru produse de la acest brand si m-am gandit sa va povestesc si voua putin despre ele.

Ayumi este un brand holistic, produs cu pasiune in UK. Este certificat atat vegan-friendly (respecta principiile vegane) cat si cruelthy-free (produse realizate fara testari pe animale).

Gama Turmeric, compusa din produse pentru ingrijirea faciala si corporala, este bogata in antioxidanti care apara pielea impotriva poluarii si protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. Imbogatita cu uleiuri esentiale aromatice si extracte ayurvedice care echilibreaza pielea, mintea si spiritul.

Despre produsele Ayumi pe care le-am incercat:

Gama verde pe care am primit-o eu are ca ingrediente: neem, ceai verde, strugurii ursului, dude, urzica, si uleiuri esentiale de lamaie, menta si moringa.

Gelul de dus Ayumi– un gel de dus delicat care curata cu blandete pielea si o lasa catifelata. Amestecul unic de extract de afine, dud, urzica si moringa ofera hidratare pielii si revigoreaza. Nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni si nici ingrediente modificate genetic. Mi-a placut. Mirosul e natural, a plante, curata bine pielea si nu o usuca.

Lotiunea de corp Ayumi– o lotiune hidratanta ce se absoarbe rapid in piele. Contine o combinatie de ingrediente perfect echilibrata pentru a mentine nivelul ideal de hidratare a pielii. Hamamelisul impreuna cu urzica si dudul ofera fermitate si tonifica pielea. Este recomandat pentru pielea normala si grasa.

Exfoliantul pentru corp Ayumi– un scrub spumos cu piatra ponce macinata si seminte de maslin macinate, indeparteaza cu usurinta impuritatile si celulele moarte ale pielii. Este recomandat pentru piele normala si grasa. Miroase extrem de placut si lasa pielea moale si catifelata dupa folosire.

Samponul pentru par gras Ayumi– are ca ingrediente extract de neem, extract de urzica si extract de arbore de ceai, iar ca uleiuri esentiale are neem si moringa. Este un sampon recomandat pentru parul gras. Nu contine parabeni, curata eficient parul si chiar ajuta scalpul daca aveti probleme cu matreata.

Unde se gasesc produsele Ayumi:

Produsele Ayumi se gasesc pe siteul Biocart.eu. Cei de la Biocart au reduceri tare faine si cu siguranta veti gasi setul potrivit tipului vostru de piele. Gasiti alte o multime de game, atat pentru ingrijirea tenului, cat si pentru ingrijirea corpului, la preturi foarte bune.

Am si o veste buna pentru voi: la prima comanda pe siteul Biocart aveti 15% reducere folosind codul “PrimaComanda”.

Sunt curioasa daca voi ati incercat pana acum produsele Ayumi sau daca ati vrea in viitor sa le incercati asa ca astept sa imi scrieti in sectiunea de comentarii.

Kisses

56 thoughts on “Ingrijirea pielii cu produse Ayumi

  1. Produsele cosmetice Ayumi sunt tare bune, mie mi-au placut mult si ma gandesc sa profit de ofertele lor si sa imi comand si altele.

    Liked by 1 person

  2. Am avut parte de lotiuni de corp care doar sunt grase si lipicioase desi nu pareau asa. Singura lotiune de corp ok si frumos mirositoare a fost de la Boss, dar costa o avere, asa ca am renuntat la ea. Ma tenteaza sa incerc si eu lotiunea ❤

    Liked by 1 person

  3. Chiar am pus ochii pe produsele Ayumi, in ultima perioada. Le-am tot vazut prin online, asa ca probabil voi profita de reducere si imi voi lua si eu cateva.

    Liked by 1 person

  4. Inca nu am avut ocazia sa testez aceste produse. Dar cu siguranta sunt foarte incantata deja de ele, pentru ca nu-mi place ideea testarii produselor pe animale. Ambalajele sunt de asemenea tare dragute si te invita parca sa testezi produsele

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.