Noutati si lansari de produse

Pastreaza prospetimea rufelor tale cu Lenor

De balsamul Lenor stiu de la mama. Ea il foloseste de multi ani si mereu cand imi spal hainele la ea, prospetimea si mirosul lor raman in haine mult timp. Am fost extrem de fericita cand am vazut campania celor de la BuzzStore in care anuntau faptul ca Lenor se gaseste acum si in capsule si intr-o varianta noua de balsam cu aroma de orhidee.

M-am inscris la aceasta campanie cu gandul sa incerc si eu aceste capsule si bineinteles sa va povestesc si voua mai multe despre acestea.

Despre produsele Lenor:

Produsele Lenor se gasesc in mai multe variante, eu pana acum folosind doar balsamul, am ramas placut impresionata de capsule. Am mai folosit capsule in trecut dar acestea sunt usor diferite pentru ca prospetimea hainelor se pastreaza pentru o perioada indelungata.

Balsamul de rufe Lenor Spring Awakening– cu aroma florilor de primavara si a notelor de patcholi si cedru alb, pastreaza prospetimea hainelor si protejeaza tesaturile. Mi se pare ca un balsam de rufe ar trebui sa fie de nelipsit intr-o gospodarie deoarece usureaza calcatul, reduce aparitia cutelor si diminueaza efectul static al rufelor, protejand-ule impotriva deteriorarii.

Capsulele de rufe Lenor Spring Awakening– cu aceeasi aroma intensa a florilor de primavara, curata bine hainele, le improspateaza si mirosul persista. Ambalajul acestor capsule se topeste si lichidul se contopeste cu rufele, astfel veti avea rufe curate si proaspete, cu un miros minunat. Varianta pe care eu o am are 15 capsule, dar gasiti chiar si cu 36, la un pret aproximativ de 50 RON.

Balsamul de rufe Lenor Gold Orchid– cu un miros fresh si note de vanilie, amestesc de mimoze, acorduri de trandafir si piersica, ofera rufelor voastre un puternic si persistent miros, catifeleaza si pastreaza tesatura intreaga.

Capsulele de rufe Lenor Gold Orchid– aceeasi aroma fina si puternica, capsulele curata bine rufele si le pastreaza aroma un timp indelungat. Tot o varianta cu 15 capsule am eu, dar gasiti si cu 11, 26 de capsule.

Cat de des folosesc eu produsele Lenor? La fiecare spalare. Mi se pare ca de cand folosesc si capsulele si balsamul rufele mele isi pastreaza prospetimea un timp indelungat si toata incaperea miroase foarte fresh de indata ce hainele sunt intinse.

Unde se gasesc produsele Lenor:

Produsele Lenor se gasesc in supermarket sau online, pe diverse siteuri. Pentru ca preturile difera ca la orice produs, va recomand sa aruncati un ochi pe mai multe siteuri.

Voi folositi produsele Lenor? Cum vi se par? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

45 thoughts on “Pastreaza prospetimea rufelor tale cu Lenor

  1. Nu am folosit capsulele, dar am de gând, deoarece mă gândesc că lasă hainele foarte moi, dar și parfumate. Balsamul Lenor îl folosesc din totdeauna, nu poate fi înlocuit….
    Pupici

    Liked by 1 person

  2. Mie Lenor imi aminteste de copilarie. Stiu ca suna a reclama dar asa este. Cand miros Lenor ma gandesc la mama care foloseste din belsug acest produs si acum ca si atunci..Locuim in orase diferite si de fiecare data cand intru in supermarket si nu am nevoie de detergent ma opresc si la raionul cu astfel de produse doar ca sa le miros :))

    Liked by 1 person

  3. Mi-a plăcut tare mult detergentul capsule de la Lenor, de fapt perechea detergent-balsam în două variante. Sincer, prefer perechea Gold Orchid care m-a convins să cumpăr și să folosesc produsele Lenor

    Liked by 1 person

  4. Si eu folosesc toate soiurile de balsame de la Lenor. Miros foarte bine! La capsule inca nu m-am bagat, am avut probleme cu alb brand, nu se topea bine capsula. Si inca prefer detergentul pudra

    Liked by 1 person

  5. M-am bucurat tare mult ca am fost aleasa sa testz noul detergent capsule, pentru ca folosesc de multi ani balsamul si este preferatul meu. Acum pot sa spun ca au facut un lucru tare fain cu acest detergent pentru ca hainutele sunt foarte curate, catifelate si cu parfum placut multe zile. Da, chiar au creat perechea perfecta.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.