Noutati si lansari de produse

Produse coreene pentru ingrijirea tenului cu extract de melc

Despre produsele coreene am auzit multe lucruri bune. Eram extrem de curioasa sa le incerc, asa ca am profitat de oferta activa la momentul respectiv pe site (la 3 produse cumparate am avut o reducere de 20%) si am cumparat cateva produse pentru ingrijirea tenului cu extract de melc. Cei de la Cosmetice Coreene Romania au venit in ajutorul meu cu inca doua produse pentru ca tenul meu sa aiba parte de o rutina completa. Multe dintre voi v-ati aratat curioase in legatura cu aceste produse asa ca m-am gandit sa vin cu cateva informatii utile.

Despre Cosmetice Coreene Romania:

Infiintata in 2009, a fost unul dintre cei mai importanti distribuitori regionali de cosmetice datorita calitatii produselor si serviciilor oferite. Echipa este formata din peste 50 de profesionisti cu experienta in vanzari si customer service, oferind consultanta in toate cele opt insule din centrele comerciale, a magazinului online https://www.cosmania.ro/ si distributia nationala catre retaileri. Mizeaza pe valori, calitatea serviciilor, transparenta, increderea si dezvoltarea continua.

Gasiti mai multe linii de produse coreene, speciale pentru fiecare tip de ten in parte, dar si pentru nevoile fiecaruia: Ultra Hyaluronic (hidratare intensa si prevenirea ridurilor), Black Snail Collagen (antirid si efect de lifting), EGF Peptide (regenerare si unoformizare culoare), Vita C Bright (unoformizarea culorii pielii si luminozitate), Tea Tree Pore and Sebum (exces de sebum si pori dilatati).

Informatii despre produsele coreene cu extract de melc:

Asa cum am mentionat, eu am fost interesata in special de produsele cu extract de melc, cunoscute pentru efectele sale: antirid, fermitate si efect de lifting. Linia de produse coreene cu extract de melc (Black Snail Collagen) promit: previne si reduce vizibil ridurile si liniile fine. Hidrateaza, hraneste si imbunatateste elasticitatea.Ajuta la cresterea fermitatii pielii si are efect de lifting. Echilibreaza secretia se sebum, calmeaza iritatiile si protejeaza impotriva factorilor de mediu. Pielea devine mai elastica, mai neteda si mai ferma, iar tenul arata mai tanar.

Cam astea sunt beneficiile acestei linii de produse coreene cu extract de melc. Nu pot inca confirma acest lucru deoarece am introdus recent produsele in rutina mea, dar promit sa revin cu un review complet, ca la carte, cu toate detaliile despre experienta mea cu aceste produse, bineinteles dupa ce le incerc o perioada mai lunga de timp.

Ingredientele cheie pentru aceste produse sunt: melc negru, colagen, soia neagra, susan negru, orez negru.

  • Spuma de curatare Green Tea Clear– curata in profunzime, exfoliaza usor celulele moarte, indeparteaza impuritatile si excesul de sebum. Nu contine alcool, recomandata pentru toate tipurile de ten, in special tenul sensibil. Este compatibila cu toate liniile de produse de ingrijire. Contine extracte naturale din Centela Asiatica, acai, camu camu, caprifoi japonez, ginseng asiatic, ginseng siberian, rodie, sofranel, nalba de padure, liliac de vara, cimbru de camp, fasole Mung, crin tigrat, lotus indian, crizantema indiana, ceara de albine, colagen, acid hialuronic, vitamina E, arginina, alantoina.

Mod de utilizare: aplicati spuma direct pe ten, dupa demachiere, curatati usor, cu miscari circulare si indepartati cu apa.

  • Masca pentru fata antirid regeneranta intensiva cu EGF, peptide si colagen– potrivita pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul ridat, lipsit de luminozitate. Hidrateaza si hraneste intensiv, estompeaza ridurile, imbunatateste elasticitate si fermitatea pielii. Reduce vizibil semnele imbatranirii, are efect de lifting, ajuta la diminuarea petelor si uniformizarea culorii. Contine extracte naturale din Ginseng siberian si asiatic, ciuperci, sofranel, rodie, unt de shea, ulei de macadamia, ulei mineral, propolis, provitamina B5, arginina, alantoina, adenozina, vitamina B3, vitamina E, acid hialuronic.

Mod de utilizare: noaptea, pielea absoarbe ingredientele si se regenereaza cu maxima eficienta. De aceea, masca se foloseste in special seara, ca sigilant dupa ritualul de infrumusetare, dar se poate utiliza si imediat dupa curatarea si tonifierea tenului, pentru o tonifiere intensa. Protejeaza impotriva factorilor nocivi si nu irita pielea. Daca folositi masca dupa curatare, lasati sa actioneze 15-20 minute si indepartati cu apa. Daca o aplicati la sfarsitul ritualului (peste ser, emulsie, crema pentru fata), clatiti dimineata.

  • Ser concentrat antirid nutritiv Black Snail Collagen– cu extract din secretie de melc, soia neagra, susan negru, orez negru si colagen, este potrivit pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul lipsit de fermitate. Previne si reduce vizibil ridurile si liniile fine. Hidrateaza intens, hraneste si imbunatateste elasticitatea. Ajuta la cresterea fermitatii pielii si are efect de lifting. Echilibreaza secretia de sebum, calmeaza iritatiile si protejeaza impotriva factorilor de mediu. Datorita texturii specifice, se absoarbe rapid in piele si actioneaza intr-un timp scurt. Contine extract din secretie de melc (mucin) care are proprietati unice de vindecare, intinerire si protectie. Contine un complex de ingrediente: proteine, acid glycolic si antioxidante care ajuta la echilibrarea tonurilor pielii (hiperpigmentare), cicatrizarea urmelor lasate de acnee, cresterea productiei de colagen si elastina. Mai contine extracte naturale din aloe vera, ginseng asiatic, floare de colt, liliac de vara, cacao, nalba de padure, arginina si alantoina.

Mod de utilizare: inainte de aplicarea serului, se recomanda folosirea tonerului. Aplicati o cantitate adecvata de ser si masati pana la absorbtia completa.

  • Crema pentru ochi antirid Black Snail Collagen- potrivita pentru toate tipurile de ten, in special pentru tenul lipsit de fermitate. Previne si reduce vizibil cearcanele, ridurile si liniile fine. Hidrateaza, hraneste si imbunatateste fermitatea pielii. Pielea devine mai elastica, mai neteda, mai ferma. Poate fi folosita in jurul ochilor, cat si in zona fruntii, buzelor, lateralele nasului. Contine extracte naturale din ginseng asiatic, aloe vera, cacao, floare de colt, liliac de vara, cimbru de camp, bambus, rosie, bujor chinezesc, acai, caprifoi japonez, camu camu, ulei de palmier Babassu, ulei de macese, adenozina, vitamina B3.

Mod de utilizare: aplicati trei puncte sub ochi, folosind direct varful recipientului. Masati usor pana la absorbtie completa.

  • Crema pentru fata antirid nutritiva Black Snail Collagen– potrivita pentru toate tipurile de ten, in special tenul lipsit de fermitate. Previne si reduce vizibil ridurile si liniile fine. Hidrateaza, hraneste si imbunatateste elasticitatea. Echilibreaza secretia de sebum, sigileaza produsele aplicate anterior pentru eficienta maxima, mentine hidratarea un timp indelungat si creeaza o bariera impotriva factorilor nocivi. Contine extract de melc (proprietati calmante si de vindecare), proteine, acid glycolic, extracte naturale din aloe vera, ginseng asiatic, cacao, floare de colt, nalba de padure, ceai verde, trandafir japonez, privet japonez, gura lupului de Baikal, gardenie, sofranel, rodie, miere de albine, ulei de palmier Babussu, ulei de maces, acid hialuronic, adenozina.

Mod de utilizare: aplicati crema pe toata fata. Masati usor, cu miscari circulare pana la absorbtia completa.

Unde se gasesc produsele coreene:

Produsele coreene se gasesc aici, pe site si vestea buna este ca in momentul de fata au si o promotie activa: la 5 produse cumparate aveti -20% reducere, plus un esantion gratuit la orice comanda.

Sper ca v-au fost de folos aceste informatii despre produsele cu extract de melc Black Snail Collagen. Am sa revin cu un nou review despre experienta mea cu aceste produse, cat de curand.

Sunt curioasa daca voi ati incercat aceste produse sau daca va tenteaza vreuna din aceste game, asa ca nu ezitati sa imi scrieti in sectiunea de comentarii.

Kisses

44 thoughts on “Produse coreene pentru ingrijirea tenului cu extract de melc

  1. Mărturisesc sincer că în ultima vreme m-am tot uitat și documentat după produsele cosmetice coreene. Acestea cu extract de melc sunt cele mai tentante și mi-am propus să le încerc neapărat.

    Liked by 1 person

  2. Nu am incercat niciun produs corean pana acum. Stiu ca melcii au multe beneficii estetice, dar nu ma tenteaza foarte mult sa le incerc curand :))

    Liked by 1 person

  3. Mi-am propus să le încerc și eu pentru că am auzit doar cuvinte de laudă la adresa lor și știu că sunt tare eficiente.

    Liked by 1 person

  4. Rar fac schimbări în rutina și numai dacă consider ca este un produs care merita riscul. Din descrierea ampla și foarte detaliata, extrag toate informațiile necesare ca să îmi doresc sa fac o încercare noua. Mulțumesc pentru recomandare!

    Liked by 1 person

  5. Din câte am văzut, produsele coreene de frumusețe sunt pe val. Motive ar fi destule: formule inedite, standarde înalte de frumusețe, calitate și dăruire. Cultura asiatică nu prea admite servicii și produse care nu corespund celor mai mari exigențe. Dintre produsele pe care le-ai prezentat, mi-au atras atenția spuma de curățare și serul antirid. Multă vreme nu am fost pasionată de beauty, însă de la o vârstă, părerile se mai schimbă.

    Liked by 1 person

  6. Nici nu știam că în România se comercializează cosmetice din Coreea!
    Foarte interesante produse! Extractul de melc știu și eu că are proprietăți regeneratoare…cel m-ai mult mi a atras atenția acea spuma de îndepărtate a impurităților și excesului de sebum….
    Pupici

    Liked by 1 person

  7. Super faine aceste produse, am studiat si eu cateva dintre ele si am un mic wishlist 😀
    Am avut experienta buna cu alte produse asiatice cu extract de melc si au devenit cumva printre preferatele mele in materie de skincare.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.