Noutati si lansari de produse

Notino Summer Black Friday

Vestea buna este ca pe Notino este Black Friday de vara si puteti profita de toate ofertele savuroase care va sunt puse la dispozitie. Nu ca este o veste buna? Pentru mine da deoarece am ocazia sa recumpar cateva din produsele preferate, dar si sa fac cateva achizitii noi. Va invit in cele ce urmeaza, sa vedeti despre ce este vorba.

Probabil stiti deja, daca ma urmariti de ceva timp, ca unul din brandurile mele preferate este Nyx Cosmetics. Mi se pare ca au multe produse calitative si foarte multe pe placul meu. In plus, cele mai avantajoase preturi la produsele Nyx le gasesc pe Notino.

Vreau sa profit de Summer Black Friday sa imi recumpar pudra preferata de la Nyx Cosmetics, HD Studio Photogenic, o pudra care fixeaza minunat toate produsele aplicate anterior pe ten (produse cremoase), matifiaza tenul, este transparenta (potrivita oricarui tip de ten), absoarbe sebumul si arata natural aplicata. O gasiti pe site la pretul de 47 RON.

Un alt produs indragit de mine de la Nyx este rujul cu pernita aplicatoare Powder Puff Lippie, un ruj care pune in evidenta buzele atat integrat intr-un machiaj de zi, cat si unul de seara. Are un aplicator cu pernite, fiind foarte usor de aplicat, se usuca rapid, nu usuca buzele si are rezistenta suficient de mare. Gasiti pe site 14 nuante superbe, la pretul de 45 RON.

Vreau sa va recomand si baza mea de machiaj preferata, bineinteles de la acelasi brand, tot din gama HD Studio Photogenic, un primer care matifiaza tenul, blureaza porii si pregateste tenul pentru urmatorul pas. Are o nuanta verde cand e aplicat pe ten, uniformizeaza tenul si il gasiti pe site la pretul de 79 RON.

Despre corectorul preferat de la Nyx cu siguranta v-am mai vorbit, este din aceeasi gama de care am tot amintit mai sus (pare ca e cea mai iubita gama de mine). Corectorul vine cu un aplicator usor de folosit, intr-o sumedenie de nuante, acopera eficient micile defecte si il gasiti pe site la pretul de 34 RON.

Pe langa produsele preferate de la Nyx, in oferta Summer Black Friday gasiti alte o multime de produse din urmatoarele categorii: parfumuri, ingrijirea tenului si a corpului, ingrijirea parului si produse cosmetice electrice. Va puteti bucura de o reducere de -20% la brandurile selectate din categoriile mentionate. Tin sa va mai anunt ca pentru a beneficia de reducere trebuie sa folositi codul notino in cosul de cumparaturi. Oferta nu se aplica produselor deja aflate la reducere sau la lichidare de stoc.

Voi ce planuiti sa cumparati? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

54 thoughts on “Notino Summer Black Friday

  1. Nu știam de existenta unui Black Friday de vară, dar este o idee și o oportunitate grozavă.
    Cu atât mi mult cu cât am nevoie de niște chestii noi.

    Liked by 1 person

  2. Eu pentru moment folosesc o crema simpla hidratanta ca baza de machiaj. Cred ca o sa o incerc si eu acum pe cea de la nyx. Eu folosesc de la ei baza pentru glitter, mi se pare cea mai buna, cea mai usor de aplicat si cea mai rezistenta

    Liked by 1 person

  3. Tocmai mi-am luat si eu un ruj si un creion de sprâncene de la Nyx si imi plac tare mult. As mai vrea un parfum, dar inca nu sunt hotarata ce sa aleg.

    Liked by 1 person

  4. Am tot auzit de produsele celor de la Nyx si stiu ca sunt bune doar ca din pacate am folosit destul de putine produse de la acest brand

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.