Noutati si lansari de produse

Bioderma Photoderm Cover Touch SPF 50+

Astazi vorbim despre Bioderma Photoderm Cover Touch SPF 50+, o protectie solara minerala cu putere mare de acoperire care lasa tenul sa respire. Stiu ca am facut un mic review si pe Instagram, dar am zis sa revin si aici cu un articol mai detaliat.

A intrat in colectia mea in urma cu cateva saptamani, asadar am avut timp sa il incerc de cateva ori si sa imi formez o parere despre el.

Informatii utile despre produs:

Bioderma Photoderm Cover Touch SPF 50+ este un produs cu o protectie solara minerala recomandat tenului mixt – gras, cu cicatrici acneice si pete.

Promite o putere mare de acoperire care lasa tenul sa respire si previne formarea de noi imperfectiuni. O formula cu adevarat inovativa, Photoderm Cover Touch SPF 50+ contine urmatoarele elemente esentiale:

  • Protejeaza impotriva razelor UVA si UVB su 100% filtre minerale.
  • Uniformizeaza, corecteaza nuanta pielii si acopera perfect imperfectiunile datorita unei concentratii inalte de pigmenti minerali.
  • Matifiaza pielea timp de 8h. Lasa pielea sa respire, porii nu sunt blocati, imperfectiunile sunt reduse zi dupa zi datorita brevetului Fluidactiv.

Combinatia de filtre 100% minerale impreuna cu brevetul Bioprotectie Celulara ofera protectie biologica interna, previne si stimuleaza protectia naturala a pielii impotriva arsurilor solare. Produsul e testat sub supraveghere dermatologica. Toleranta cutanata si oculara foarte buna. Non-comedogenic, fotostabil, rezistent la apa si umiditate.

Mod de utilizare: pentru aplicare zilnica, se foloseste dupa aplicarea cremei de hidratare. Pentru o acoperire perfecta, cu aspect mat, fara a crea un efect de masca, aplicati produsul pornind din centrul fetei spre exterior. Se aplica pe fata si gat uniform, inainte de expunerea la soare. Se reaplica in mod frecvent inainte si dupa inot, stergere cu prosopul sau activitati sportive.

Experienta mea cu produsul Photoderm Cover Touch SPF 50+:

Prima data cand am aplicat produsul a fost chiar o zi torida, cu un soare puternic si peste 35 de grade. L-am aplicat cu un buretel de tip beauty blender si am aplicat o cantitate moderata. Produsul s-a asezat foarte bine pe ten, are un aspect mat, aspect mat care ramane ore bune pe ten. Uniformizeaza perfect nuanta pielii, mie nuanta deschis mi se potriveste chiar foarte bine, nu incarca tenul, se simte lejer si arata bine. Are o rezistenta indelungata, chiar si pe soare puternic si temperaturi extrem de ridicate.

Singurul minus pe care l-am vazut eu este faptul ca nu e atat de rezistent la transfer. La fel ca orice alt produs de acest gen, se transfera pe telefonul mobil la vorbire. E un minus foarte mic in comparatie cu celelalte plusuri, ceea ce pe mine nu ma deranjeaza.

Imi place si ambalajul sau, vine intr-un tub de 40 g, cu capac, iar dozarea se face extrem de usor.

Per total sunt multumita de acest produs. Il consider un produs must have pentru vara. Are cantitatea potrivita de SPF, are filtre minerale, acoperire mare fara sa incarce tenul si rezistenta buna. Recomand sa il incercati, o sa va placa efectul sau.

Stiu ca sunt multe persoane, chiar si din comunitatea mea, cu tenul foarte deschis la nuanta, ceea ce ar putea fi putin problematic deoarece nuanta deschisa a acestui produs este usor mai inchisa. Se poate rezova usor cu un alt produs de deschidere a nuantei. Gasiti un astfel de produs la mai multe branduri, chiar si branduri cu produse mai accesibile ca pret. Pentru orice exista o rezolvare ;).

De unde puteti cumpara Photoderm Cover Touch SPF 50+:

Gasiti produsul online, pe diverse siteuri la un pret aproximativ de 53 RON.

Fluidul Bioderma Photoderm Cover Touch SPF 50+ vine in doar doua nuante: nuanta deschis si nuanta auriu.

Voi ati incercat acest produs? Cum vi se pare? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

50 thoughts on “Bioderma Photoderm Cover Touch SPF 50+

  1. Nu l-am incercat insa mi-ar placea sa testez o mostra prima data sa vad daca mi s-ar potrivi. In privinta culorii stiu ca ar fi prea inchis insa asta se rezolva. Sunt insa curioasa cum se impaca cu tenul meu gras cu tendinta acneica. 🙂

    Liked by 1 person

  2. Varianta deschisa este potrivita pentru mine, iar cea inchisa pentru sora mea. Imi place acest produs, pe tenul meu rezista bine, undeva la 4/5 ore.

    Liked by 1 person

  3. Si eu il recomand tuturor fetelor – eu folosesc varianta deschisă si sunt nega mulțumită, mai ales datorită acoperirii 😀😍😍😍😍😍

    Liked by 1 person

  4. Produsele Bioderma sunt printre preferatele mele și, cum sunt pe terminate produsele mele de protecție solară SPF 50+, le voi comanda pe acestea.

    Liked by 1 person

  5. Sunt tare incantata de produsele Bioderma! Mama mea e fericita de cand foloseste acest produs. Ei i se potrivesc nuantele mai bine ca mie. ^_^

    Liked by 1 person

  6. Produsele de la Bioderma sunt excelente si clar sunt o alegere inteleapta, cu atat mai mult cfu cat are un SPF mare care ajuta in zilele astea extrem de calduroase

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.