Fashion

Wear Cris feather- accesorii handmade

Am descoperit recent un business micut a unei tipe super dragute, pe nume Cristina Pana, care face bijuterii handmade. Atelierul de numeste WearCrisFeather. Vorbim aici despre bratari pentru femei si barbati, coliere, chokere. Ele sunt lucrate cu atata migala, se vede ca sunt facute de o persoana pasionata. Ma gandeam sa va arat si sa va vorbesc si voua putin despre aceste minunatii, poate cautati si voi accesorii de genul acesta.

Cristina a fost draguta sa imi propuna o mica colaborare si m-a lasat sa imi aleg cateva accesorii cool de la ea de pe site. M-am decis destul de greu deoarece are atatea minunatii. In cele din urma mi-am ales un set cu un choker si o bratara cu un model floral superb, o combinatie de roz, o bratara burgundi, inca una alb cu roz cu niste impletituri minunate si cadou am primit o bratara de picior foarte simpatica, colorata.

Au venit atat de dragut impachetate, intr-un saculet cu inscriptia Cris Feather si ce m-a impresionat cel mai tare a fost scrisorica de mana pe care mi-a scris-o. O minunatie! Nu multe persoane au aceasta atentie deosebita la detalii dar pentru ca ea a avut-o, am apreciat enorm.

Am mai aruncat un ochi la ea pe site si mi-am mai pus pe wishlist cateva bratari. Apreciez faptul ca sunt lucrate foarte bine, sunt perfecte pentru a fi combinate la diverse tinute si chiar sunt o idee excelenta de cadou. Puteti sa va surprindeti prietena/prietenul cu o bratara de piele, draguta, sau chiar cu un set. Cu siguranta cadoul va fi apreciat.

Am integrat si eu accesoriile in cateva tinute si mi se pare ca mi-au intregit tinutele. Va las aici doua poze sa vedeti si voi despre ce vorbesc.

De unde puteti comanda aceste minunatii:

In primul rand pe Cristina o gasiti pe Instagram- @wearcristinafeather, unde puteti sa o abordati si sa ii propuneti sa faca accesoriile pe ce culori doriti voi. Puteti pune comanda direct pe site si o asteptati sa vina acasa.

Va recomand sa aruncati un ochi pe site, dar si pe contul ei de Instagram si chiar sa ii dati follow si sa o recomandati mai departe.

Ca sa va fie si mai usor, gasiti mai jos o carte de vizita ;).

E placut sa sustii business-urile in care crezi cu adevarat si sunt sigura ca si voi faceti la fel.

Ce ziceti? V-am convins sa aruncati un ochi pe site?

Kisses

37 thoughts on “Wear Cris feather- accesorii handmade

  1. Ce frumoase sunt! Si mie imi plac foarte mult lucrurile handmade si incurajez cumpararea lor. Eu am pe incheietura bratari cu banuti de argint, toti personificati dupa bunul plac.

    Liked by 1 person

  2. Da, m ai convins, sunt foarte dragute, imi plac foarte mult inedite si diferite si imi place profesionalismul si atentia la detalii. Sa le porti cu placere!

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.