Reviews

Ingrijirea parului cu gama Elseve Dream Long L’Oreal

V-am promis de mult timp un articol despre ingrijirea parului, iar pentru ca de ceva timp folosesc o intreaga gama numita Elseve Dream Long, m-am hotarat sa abordez si subiectul ingrijirea parului si sa va fac si un review al acestor produse din aceasta gama.

Nu m-a pasionat intotdeauna ingrijirea parului, dar pentru ca imi doresc ca parul meu sa fie sanatos, am inceput sa caut produse care sa ma ajute cu diverse probleme ale acestuia, pe care le-am intampinat de-alungul timpului. Am incercat o multime de produse pentru par, de la produse ieftine, accesibile ca pret, pana la produse high-end, la preturi piperate. In cautarea mea am gasit si produse bune si produse care nu mi s-au potrivit (un lucru absolut normal, suntem oameni diferiti cu nevoi diferite).

De cateva saptamani am inceput sa folosesc gama Elseve Dream Long de la L’Oreal. Avea deja aceasta gama in colectie de ceva timp, dar am tot incercat fel si fel de produse pana sa ajung sa folosesc aceasta gama.

In gama Elseve Dream Long se gasesc cinci produse si anume: samponul, balsamul, masca, balsamul crema intens reparator si crema leave-in.

Caracteristicile produselor din gama Elseve Dream Long:

Aceasta gama este recomandata unui par lung, deteriorat, care are nevoie de o resuscitare.

  • Samponul reparator pentru par lung, degradat Dream Long– repara intens lungimea parului fara sa ingreuneze. Are o formula cremoasa, imbogatita cu un cocktail cu keratina vegetala pentru reconstruirea firului de par pana la varfuri, vitamine pentru un par mai puternic, ulei de ricin pentru hranire, stralucire si protejarea lungimilor. Nu e necesar sa aplicati o cantitate mare la spalare deoarece face multa spuma si miroase tare bine.

Mod de utilizare: aplicati samponul la radacini si pe lungimea parului, masati si clatiti. Nu trageti firele de par, masati gentil si clatiti cu apa mai rece.

  • Balsamul intensiv pentru par lung si degradat Dream Long– cu ajutorul formulei balsamului, acesta repara parul de 3x mai mult, contine o concentratie ridicata de ser protector imbogatit cu aminoacizi si ulei de ricin. Miroase genial.

Mod de utilizare: se aplica pe parul umed, dupa samponare, pe lungimi si pe varfuri. Nu necesita timp de actionare. Pur si simplu clatiti cand simtiti nevoia. Eu il las sa actioneze in jur de 5 minute pana ma spal pe corp.

  • Masca pentru par lung SOS Dream Long– imbogatita cu keratina vegetala, vitamine si ulei de ricin, vine in ajutorul parului deteriorat, reparandu-l intens si oferindu-i hidratare. Descurca parul instant prevenind ruperea firelor de par.

Mod de utilizare: se aplica pe lungimi si pe varfuri, pe parul umed, se lasa sa actioneze 2-3 minute si se clateste cu apa mai rece.

  • Balsam crema intensiv reparator Dream Long– descurca parul prevenind ruperea firelor. Contine kerativa vegetala, vitamine si ulei de ricin.

Mod de utilizare: se aplica pe lungimi si se lasa sa actioneze 2 minute. Clatiti.

  • Crema tratament pentru par Dream Long– imbogatit cu un cocktail cu vitamine, ulei de ricin si keratina vegetala, tratamentul repara si intareste firul de par.

Mod de utilizare: se aplica pe parul uscat, pe lungimi. Nu incarca parul, miroase tare bine si il repara. Poate fi utilizat zilnic. A se evita aplicarea lui la radacina pentru a nu ingreuna firul de par.

Experienta mea cu gama Dream Long L’Oreal:

Imi place aceasta gama, este potrivita si pentru parul meu care este un par vopsit, degradat, lipsit de stralucire si cu tendinta de cadere. Am fost sceptica doar impotriva samponului din cauza problemei cu matreata, dar il folosesc o data la doua spalari, alternandu-l cu un produs antimatreata si se comporta bine pana acum.

Imi place mult de tot sa aplic toate produsele si sa urmez acest ritual de ingrijire a parului, am observat ca parul meu arata mai bine, se aseaza mai ok si toata gama miroase genial.

Daca aveti si voi un par degradat, lipsit de stralucire, recomand sa incercati produsele din gama Elseve Dream Long, posibil sa va ajute cu aceste probleme. Va sfatuiesc sa folositi cel putin doua produse din gama sa vedeti si rezultate.

Inca doua sfaturi pe care vreau sa vi le dau: clatiti intotdeauna parul cu apa mai rece pentru a combate efectul de electrizare a parului si pentru a nu-l degrada mai tare si nu il periati imediat dupa spalare cand acesta inca e umed deoarece riscati sa rupeti firele de par.

Unde gasiti produsele Elseve Dream Long L’Oreal:

Produsele se gasesc atat online, pe diverse siteuri, cat si offline, in magazinele fizice, chiar in supermarketuri la sectiunea beauty. Produsele se gasesc la preturi accesibile, iar din gama Elseve gasiti si alte produse destinate altor tipuri de par cu alte nevoi.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat aceasta gama si cum v-ati inteles cu produsele, asa ca astept sa imi scrieti in sectiunea de comentarii.

Kisses

47 thoughts on “Ingrijirea parului cu gama Elseve Dream Long L’Oreal

  1. Am folosit si eu acest sampon, varianta adusa din Turcia. Nu pot spune ca m-a dat pe spate produsul sau ca mi-a adus cine stie ce beneficii. Am un scalp foarte sensibil si trebuie sa schimb des samponul. M-a incantat faptul ca am utilizat 2 recipiente si nu am facut deloc matreata

    Liked by 1 person

      1. Stiu ca nu are legatura cu reciclarea dar este un plus. Si eu tot nu cred ca testeaza pe animale. Nu ma convinge un articol sau o stire postata pe nu stiu ce site.

        Like

      2. Știu cât de greu este să afli că un brand preferat testează pe animale.
        Site-ul PETA nu este un site oarecare și nici nu am dat un link al unui articol scris la întâmplare, ci am pus un site oficial, ce ofera informații la nivel global.
        PETA se ocupa activ de acest lucru, caută și investighează. Tot la ei găsești toate informațiile ce țin de testarea pe animale, ei fiind și cei care oferă certificarea pe anumite produse “peta cruelty free” și “peta cruelty free and vegan”.
        Deci oamenii știu despre ceea ce vorbesc, nu câștigă nimic dacă spun contrariul.

        Like

      3. https://www.loreal.ro/angajamentele-csr/l%E2%80%99or%C3%A9al-answers/l%E2%80%99or%C3%A9al-answers-on-animal-testing/intrebari-frecvente
        L’Oreal e un brand cu care eu colaborez si cred. Pentru site-ul pe care l-ai gasit tu au si un raspuns oficial, venit din partea lor.
        Nu imi e greu sa aflu. Sunt multe branduri care din pacate testeaza pe animale. Nu e cazul acesta in schimb. Asa ca tine si eu stiu sa atest chestii din diverse informatii de pe net, asa ca nu cred ca isi mai are rost subiectul. Tu crezi in ceva, eu in altceva 😊.

        Like

      4. Dupa cum spuneam și au spus și ei in link-ul dat de tine, pentru ca un produs să fie comercializat pe piața din China, este solicitată acea testare pe animale, altfel nu ar putea să le vândă acolo, deci produsele nu ar putea fi puse în magazinele fizice. Este legea țării, trebuie să te supui.

        Tu alegi să crezi ce dorești 😊 eu am spus strict motivul meu, mai ales că și eu fac parte dintre persoanele care militează pentru drepturile animalelor. Nu aș avea de ce să spun contrariul și nici Peta.
        Îți mai dau un exemplu: Avon spunea de ani de zile că este cruelty-free, dar abia din 2020 a început să facă schimbări, până atunci plătind pentru testarea pe animale pentru ca produsele să fie pe piața din China. Încă nu au oprit total testarea, dar lucrează la asta.
        După cum spuneam, sper să facă și L’oreal acest pas. Adevărata frumusețe este fără cruzime.
        Chiar mi-a făcut plăcere să discutăm.
        O seară liniștită!

        Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.