Reviews

Review: Fit Me Matte & Poreless foundation Maybelline

Stiu, v-am innebunit cu acest fond de ten! Am facut recent o recenzie scurta a acestui fond de ten Fit Me Matte & Poreless si pe Instagram. E unul din preferatele mele si ma gandeam sa ii fac si aici pe blog o recenzie.

Stiam de acest fond de ten de ceva timp, l-am si vazut de foarte multe ori in magazine, dar abia dupa ce l-am primit intr-un pachet PR l-am incercat. Si ce sa vezi? Imi place la nebunie!

Particularitati si caracteristici ale fondului de ten:

  • Fondul de ten are acoperire mica spre medie si este buildable.
  • Nu incarca tenul absolut de loc, se simte extrem de lejer si nu are efect de masca.
  • Se blenduieste usor, avand o formula usor lichida si rezista foarte bine pe ten.
  • Este recomandat unui ten normal pana la unul gras, cu tendinta de sebum.
  • Arata foarte natural pe ten si tine sebumul sub control.

Fondul de ten Fit Me Matte & Poreless vine intr-o sumedenie de nuante, imposibil sa nu va gasiti nuanta potrivita tenului vostru. Vine intr-un ambalaj de tip tub, usor de dozat, nu aveti cum sa risipiti produs.

Nuanta potrivita pentru mine este 115, o nuanta destul de deschisa (nu m-a vazut inca soarele la fata anul acesta), dar fiind atat de multe nuante, nu imi fac griji nici daca razele Soarelui imi mangaie putin chipul si imi da o tenta mai inchisa.

Stiu ca in majoritatea tutorialelor mele de pe Instagram il folosesc exclusiv pe acesta, dar pentru tenul meu e foarte potrivit. E exact ce caut eu de la un fond de ten: acoperire mica, lejer si rezistent. Daca mai are si celelalte caracteristici enumerate mai sus in plus, nu ma supar chiar deloc.

Daca pana acum nu v-am convins sa il incercati, vreau sa va mai spun ca are si un pret accesibil, undeva sub 30 lei. Il gasiti atat online, cat si in supermarketurile mari, la raionul beauty.

Voi ati incercat fondul de ten Fit Me Matte & Poreless de la Maybelline? Cum vi se pare? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

44 thoughts on “Review: Fit Me Matte & Poreless foundation Maybelline

  1. Hello! Apropo de fondul de ten, eu întotdeauna am o problemă cu găsirea nuanței potrivite tenului meu. De multe ori fondul de ten are o anumită culoare pe cutie iar când ți-l pui pe față arată cu totul altfel. Acum, eu nu vreau să păcălesc pe nimeni, pe lângă faptul că mă interesează anumite postări de pe acest blog, încerc și să promovez produsele unor site-uri. Dacă doriți, puteți consulta această pagină https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=38373ca0d&unique=59bb5f58d&redirect_to=https%253A%252F%252Fwww.esteto.ro%252Ffond-de-ten-pudra

    Like

    1. E o provocare sa gasesti nuanta potrivita, dar fie ceri o mostra, fie incerci produsul in magazin. Eu nu am probleme cu gasirea nuantei, nici nu am avut pana acum si imi aleg si recomand doar ce imi place si ce mi se potriveste😊

      Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.