Noutati si lansari de produse

Noile masti Nutri Bomb Garnier

Despre mastile de tip servetel de la Garnier v-am mai vorbit in trecut, probabil stiti deja ca imi plac mult de tot si le recumpar frecvent. Pe langa cele pe care vi le-am tot prezentat in trecut, au mai aparut doua masti Nutri Bomb destinate tenului sensibil si uscat, iar mai multe informatii veti gasi in cele ce urmeaza.

Mastile Nutri Bomb de la Garnier sunt tot sub forma de servetel, se aplica extrem de usor luand forma fetei, se pastreaza aproximativ 15 minute pe ten, iar serul ramas se maseaza pe ten, gat si decolteu.

Ambalajul mastilor e foarte fain, asemanator celorlalte masti de acest tip, gasiti atat ingredientele cat si specificatiile necesare pe ambalaj si masca pe care o sa o gasiti inauntru este imbibata in ser.

  • Masca Nutri Bomb Skin Naturals cu lapte de migdale si acid hialuronic miroase genial. Este bogata in ser, destinata unui ten sensibil, iritat si promite o hidratare si o hranire intensa. Mai are rolul de a ilumina si de a improspata tenul.
  • Masca Nutri Bomb Skin Natural cu lapte de cocos si acid hialuronic este destinata unui ten uscat si promite hidratare profunda si hranire intensa. Reda elasticitatea pielii si senzatia de confort.

Eu le folosesc de 2-3x pe saptamana, pe tenul curat, demachiat si curatat in prealabil si le las sa actioneze uneori chiar si 20 de minute. Pentru un plus de revigorare, recomand sa le pastrati 5-10 minute la frigider inainte de folosire.

Gasiti mastile de tip servetel atat online, cat si in magazinele fizice, la pretul aproximativ de 10 lei.

Voi le-ati incercat? Cum vi se par? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

34 thoughts on “Noile masti Nutri Bomb Garnier

  1. Nu am incercat fix aceasta gama, insa mastile de la Garnier pe care le-am mai folosit chiar au fost foarte faine! Mi-a placut mult cum au gandit cei de la Garnier acest pachet de PR, l-am tot vazut prin online acum ceva timp, inclusiv la tine:)

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.