Reviews

Top 3 produse to-go L’Oreal

Nu e o noutate ca L’Oreal e unul din brandurile mele preferate si ocazional caut produsele noi lansate pentru a le incerca. Cu toate ca am incercat foarte multe produse de la acest brand si mi-am facut un top, m-am gandit azi sa va prezint top 3 produse to-go pe care le iau mereu cu mine in calatorii. Am ales doar 3 produse deoarece pot crea un makeup cool, chiar si cu acestea.

Eu imi aleg produsele de pe Notino. Sunt sigura ca nici acest aspect nu este o noutate pentru voi. Mereu au promotii si oferte tentante, iar vestea buna este ca in momentul de fata gasiti pe site reduceri de pana la -25% la brandurile selectate.

Sa revenim putin la cele 3 produse to-go, potrivite pentru a fi luate intr-un portfard, fie ca mergem in calatorii, fie ca mergem la job. Am ales produsele in primul rand pentru ca imi plac mult si intind foarte des mana dupa ele, iar in al doilea rand, pentru ca pot crea un machiaj simplu si rapid folosindu-ma de ele.

  • L’Oreal Paris Infallible More Than Concealer– poate fi folosit punctual pe zonele cu probleme sau pe intregul ten, este un produs corector cu pensula, se aplica extrem de usor, are acoperire mare, rezistenta indelungata, lasa tenului un aspect mat si acopera imperfectiunile. Eu am nuanta Ivory, il aplic de obicei in zona cearcanelor si imi place mult cum arata aplicat pe tenul meu. E nevoie de o cantitate mica pentru a nu se strange in liniile fine. Il gasiti pe Notino in 8 nuante disponibile, la pretul de 45 RON.
  • L’Oreal Paris Color Riche Matte Free The Nudes– rujul vine in 6 nuante superbe de nude, are finish mat si rezistenta buna. Eu am doua nuante (02 No Cliche, 06 No Hesitation), imi plac la nebunie. Nu usuca buzele deloc, sunt intens pigmentate, au o textura cremoasa si fina si nuantele se potrivesc cu orice ton al pielii. Pretul pe Notino este de 43 RON.
  • L’Oreal Paris False Lash Bambi Eye– mascara este intensa, de culoare neagra, alungeste si da volum genelor si arata wow. Pana si ambalajul e foarte cute, perfect pentru a fi purta in portfard. Are pretul de 37 RON pe Notino.

In general imi place sa iau cu mine in calatorii cat mai putine produse, iar daca pe langa produsele de skincare, care sunt multe, pot lua doar 3 produse de machiaj, e o mare bucurie. Pe langa asta, imi place ca machiajul meu in calatorii sa fie cat mai simplu, pentru a respira si tenul meu cu usurinta.

Sunt tare curioasa care sunt produsele voastre to-go si ce alte produse cumparati de pe Notino? Astept raspunsurile voastre in sectiunea de comentarii.

Kisses

39 thoughts on “Top 3 produse to-go L’Oreal

  1. In vacante, iau cu mine primerul, fondul de ten, pudra, nu imi lipseste balsamul de buze si un ruj colorat. De pe Notino, imi place sa comand mereu produse pe care le folosesc mereu, dar si produse noi pe care le descopar la ei si ma tenteaza.

    Liked by 1 person

  2. Trebuie sa recumpar si eu concealerul Maybelline! Am ramas in pana, ups! Mascara Bambi Eye e unul dintre preferatele mele. Chiar imi place mult!!!

    Liked by 1 person

  3. Cele trei produse L’Oreal menționate sunt niște ponturi grozave pentru orice trusă de machiaj și pentru oricine vrea un look nemaipomenit. Notino este soluția multor produse pe care altfel nu n le-am putea permite. Le-am trecut pe list de cadouri pe care mi le doresc de ziua mea. 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.